Cea mai noua masina de la SEAT e acest SUV cu 245 de cai sub capota si autonomie de pana la 730 de kilometri

Cea mai noua masina de la SEAT e acest SUV cu 245 de cai sub capota si autonomie de pana la 730 de kilometri
  • Cea mai noua masina de la SEAT e acest SUV cu 245 de cai sub capota si autonomie de pana la 730 de kilometri
  • Respectiva varianta, pe nume Tarraco e-HYBRID, se mai poate lauda si cu un consum de 1.6 - 2.0 litri la suta
Distribuie pe Facebook

Respectiva varianta, pe nume Tarraco e-HYBRID, se mai poate lauda si cu un consum de 1.6 - 2.0 litri la suta.

SEAT continua seria lansarilor verzi si publica primele fotografii oficiale ale noului Tarraco e-HYBRID, versiune pusa in miscare de un sistem de propulsie PHEV cu 245 de cai si 400 de Nm. Acompaniata de un motor electric si o unitate 1.4 turbo, pe benzina, respectiva masina ofera o autonomie de pana la 730 de kilometri, potrivit spaniolilor.

Totodata, aceeasi solutie de sub capota se mai traduce si printr-un consum mediu de carburant de numai 1.6 - 2.0 litri la suta.

Programata sa intre in productia de serie inainte de sfarsitul saptamanii curente, la fabrica Volkswagen din Wolfsburg, noua versiune de motorizare SEAT Tarraco e-HYBRID va fi disponibila, la interior, doar cu doua randuri de scaune si cinci locuri. De asemenea, clientii vor avea la dispozitie doua niveluri diferite de echipare: FR si Xcellence.

Nota de plata a respectivei masini, dar si lista cu dotari standard si optionale sunt cele mai mari necunoscute ale momentului.

De aceea tinem sa precizam ca noua gama Tarraco se vinde, pe piata din Romania, la preturi incepand de la aproape 28.300 de euro. Cu mentineaza ca SEAT a inclusiv in oferta versiunii de baza si un motor 1.5 turbo, pe benzina, cu 150 de cai putere, si o cutie manuala cu sase rapoarte, faruri Full LED, jante pe 17 inch, climatizare automata.

SEAT Tarraco e-HYBRID

SEAT Tarraco e-HYBRID

SEAT Tarraco e-HYBRID

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (8) Poze SEAT Tarraco e-HYBRID
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 3 Decembrie 2020