Cea mai noua masina de la Skoda e diferita de tot ce ofera cehii acum, pe piata. Foto ca sa te convingi si singur

Cea mai noua masina de la Skoda e diferita de tot ce ofera cehii acum, pe piata. Foto ca sa te convingi si singur
  • Cea mai noua masina de la Skoda e diferita de tot ce ofera cehii acum, pe piata
  • Foto ca sa te convingi si singur
Distribuie pe Facebook

Destinata devoratorilor de vacante cu cortul, respectiva creatie se poate lauda si cu un pat pentru doua persoane. Plus o chiuveta pliabila si - nu in ultimul rand, un mic aragaz.

Prezentata publicului larg in urma cu circa doi ani, cea dintai generatie a gamei comercializate de compania Skoda sub numele de Enyaq iV se vinde - la momentul actual, intr-un numar considerabil de variante si configuratii. Printre optiunile puse de producatorul ceh - zilele acestea, la dispozitia clientilor nu se regaseste insa si o versiune cu un cort in dotare, dar o astfel de afirmatie nu inseamna nimic in lumea reala.

Skoda Enyaq iV 80 FestEVal

Skoda Enyaq iV 80 FestEVal

Botezata Enyaq iV 80 FestEVal, urmatoarea creatie a fost realizata de specialistii din Marea Britanie ai marcii controlate de Grupul Volkswagen si se remarca - oarecum inutil de mentionat, in special prin cortul amplasat la nivelul plafonului. Si echipat cu un pat pentru doua persoane.

Aceeasi neobisnuita masina a cehilor se mai poate lauda - dupa cum precizam, de altfel, si anterior, in randurile de mai sus, inclusiv cu o chiuveta pliabila, plus un mic aragaz. Seria vestilor bune cuprinde - mai mult ori mai putin surprinzator, si un set de mobilier, la randul lui pliabil, compus dintr-o pereche de scaune si o masuta, pasagerii urmand a beneficia, daca vor simti nevoia, si de internet prin Wi-Fi, si de 8 difuzoare.

In ceea ce priveste partea tehnica, opera diviziei britanice de la Skoda are la baza - presupunand ca mai trebuia cumva specificat, noul Enyaq iV 80, astfel ca propulsia este asigurata de un motor electric. Caracterizat de o putere maxima de aproape 204 CP, potrivit companiei producatoare.

Skoda Enyaq iV 80 FestEVal

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (24) Poze Skoda Enyaq iV 80 FestEVal
mai multe