Cea mai noua masina lansata in Romania are peste 500 de cai sub capota, insa nu consuma decat 0.6 la suta. Cat costa

Cea mai noua masina lansata in Romania are peste 500 de cai sub capota, insa nu consuma decat 0.6 la suta. Cat costa
  • Cea mai noua masina lansata in Romania are peste 500 de cai sub capota, insa nu consuma decat 0.6 la suta
  • Lista cu dotari standard cuprinde inclusiv suspensie pe aer, plus faruri tip MULTIBEAM LED
Distribuie pe Facebook

Lista cu dotari standard cuprinde inclusiv suspensie pe aer, plus faruri tip MULTIBEAM LED.

Prezentata publicului larg in urma cu aproape un an, cea mai recenta generatie a gamei oferite de Mercedes sub denumirea de S-Class se vinde zilele acestea in nenumarate versiuni si configuratii. Printre optiunile puse la dispozitia clientilor se numara, mai nou, si o varianta S 580 e - acompaniata de un sistem de propulsie tip plug-in hybrid.

Anuntata de curand si disponibila deja la vanzare in Romania, la preturi incepand de la 125.900 de euro, respectiva masina combina o unitate cu sase cilindri in linie, de trei litri si 367 de cai, pe benzina, cu un motor electric de 150 de cai si o baterie extrem de generoasa.

Mercedes S 580 e

Mercedes S 580 e

Drept urmare, in versiunea S 580 e, cea mai recenta generatie a gamei oferite sub denumirea de S-Class vine la pachet alaturi de aproximativ 510 cai. Indeajuns pentru a rezolva problema sprintului de la 0 la 100 de kilometri pe ora intr-un timp de 5.2 secunde, dupa cum precizam si anterior, inca de la sfarsitul saptamanii care tocmai s-a incheiat.

Si mai impresionanta este valoarea din dreptul consumului de carburant, varianta respectiva a masinii lansate de Mercedes acum zece luni necesitand undeva in jurul a 0.6 - 1.0 litri de benzina la 100 de kilometri, datorita autonomiei electrice de 94 - 113 kilometri.

Comercializata, in Romania, la preturi incepand de la 125.900 de euro, configuratia mentionata anterior se mai bucura si de o echipare standard extrem de bogata, optiunea S 580 e destinata celei mai recente generatii a gamei oferite de Mercedes sub denumirea de S-Class promitand suspensie pe aer. Plus faruri tip MULTIBEAM LED, evident.

Reteta respectivei masini cuprinde inclusv jante din aliaj pe 19 inch, instrumente de bord digitale, sistem de infotainment MBUX cu display OLED, scaune fata incalzite, tapiterie din piele, ornamente din lemn masiv, instalatie audio 3D de la Burmester, lumini ambientale etc.

Mercedes S 580 e

Mercedes S 580 e

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze Mercedes S 580 e
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 27 Iulie 2021