Cea mai noua masina lansata pe piata din Romania are 180 de cai sub capota, dar nu consuma decat 1.0 - 1.1 la suta

Cea mai noua masina lansata pe piata din Romania are 180 de cai sub capota, dar nu consuma decat 1.0 - 1.1 la suta
  • Cea mai noua masina lansata pe piata din Romania...
  • ... are 180 de cai sub capota...
  • ... dar nu consuma decat 1.0 - 1.1 la suta
Distribuie pe Facebook

Lista cu dotari standard cuprinde inclusiv faruri cu LED. Plus instalatie de climatizare cu reglare automata a temperaturii.

Prezentata publicului larg in urma cu mai bine de-un an, inca din prima parte a iernii lui 2021, cea de-a treia generatie a celebrului automobil comercializat de Opel sub denumirea de Astra Sports Tourer se vinde, zilele acestea, in nenumarate savori si configuratii, printre multiplele optiuni puse de nemti la dispozitia cumparatorilor regasindu-se - mai mult sau mai putin surprinzator, si o versiune disponibila alaturi de un sistem de propulsie plug-in hybrid.

Opel Astra Sports Tourer

Opel Astra Sports Tourer

Insotita de o motorizare turbo de 1.6 litri si undeva in jurul a 150 de cai putere - pe benzina, respectiva reteta pluseaza cu un motor electric de 110 CP si o baterie litiu-ion de 12.4 kWh, astfel rezultand o putere maxima de 180 CP, livrata persoanei de la volan prin intermediul unei transmisii automate cu opt rapoarte. De unde si un sprint de la zero la 100 de kilometri pe ora - cu acceleratia la podea, intr-un interval de doar 7.7 secunde, dar si o viteza de top de circa 225 de kilometri pe ora.

Oferita si pe piata din Romania - in schimbul unei sume minime de 42.180 de euro, aceeasi varianta de motorizare se mai poate lauda, de asemenea, si cu un consum mediu de carburant de numai 1.0 - 1.1 litri la 100 de kilometri, in timp ce echiparea standard cuprinde inclusiv o pereche de faruri cu LED, senzori de parcare, jante din aliaj cu diametrul de 17 inch, un set de scaune sport - acompaniate de o functie de incalzire, display central cu diagonala de zece inch etc.

Opel Astra Sports Tourer

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (22) Poze Opel Astra Sports Tourer
mai multe