Opel vrea sa te faca sa uiti complet de noul Volkswagen Golf 8 si lanseaza o noua versiune a proaspat lansatului Astra L

Opel vrea sa te faca sa uiti complet de noul Volkswagen Golf 8 si lanseaza o noua versiune a proaspat lansatului Astra L
  • Opel vrea sa te faca sa uiti complet de noul Volkswagen Golf 8 si...
  • ... lanseaza o noua versiune a proaspat lansatului Astra L
Distribuie pe Facebook

Sub capota, clientii vor avea la dispozitie o gama variata de motorizari pe benzina, motorina si plug-in hybrid, cu varianta de top punand la bataie peste 220 de cai.

Prezentat publicului larg (inca d)in prima jumatate a verii anului curent, mult anticipatul Opel Astra L a primit de curand - chiar zilele acestea, o noua versiune de caroserie. Este vorba, mai precis, despre celebra varianta Sports Tourer, proiectata special pentru a concura impotriva unor produse precum Volkswagen Golf 8 Estate - daca mai trebuia precizat.

Acompaniata de un design familiar - atat la nivel de exterior, cat si de cealalta parte a portierelor, la interior, respectiva masina masoara aproape 4.65 metri in lungime, in timp ce ampatamentul este de 2.732 de milimetri - potrivit primelor informatii si detalii oficiale date publicitatii.

Opel Astra Sports Tourer

Opel Astra Sports Tourer

Opel Astra Sports Tourer

Disponibil la vanzare abia din 2022 - la un pret momentan necunoscut, acelasi Opel Astra Sports Tourer a mai pregatit, de asemenea, si un spatiu de incarcare de 608 litri pentru versiunile traditionale - pe benzina si motorina. La polul opus, variantele plug-in hybrid anunta o capacitate a portbagajului de 548 de litri (ambele valori cu bancheta spate la locul ei).

Lista atractiilor principale continua cu un pachet tehnologic extrem de bogat si - de asemenea, avansat - ce cuprinde inclusiv faruri cu matrice de LED-uri, plus afisaj pe parbriz, instrumente de bord digitale si configurabile, scaun pentru sofer cu functie de ventilatie si masaj s.a.m.d.

Intr-un final, mult anticipata versiune Sports Tourer a noului Opel Astra L mai are de anuntat si o gama varianta de motorizari - cu clientii avand la dispozitie puteri maxime cuprinse intre 110 si 225 de cai. Ce au ca sursa de provenienta atat unitati pe benzina si motorina, cat si sisteme de propulsie (plug-in) hybrid - daca mai era necesara o astfel de mentiune.

Opel Astra Sports Tourer

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (22) Poze Opel Astra Sports Tourer
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 2 Decembrie 2021