Cea mai noua masina lansata pe piata din Romania are 180 de cai sub capota, dar nu consuma decat 1.1 la suta

Cea mai noua masina lansata pe piata din Romania are 180 de cai sub capota, dar nu consuma decat 1.1 la suta
  • Cea mai noua masina lansata pe piata din Romania...
  • ... are 180 de cai sub capota...
  • ... dar nu consuma decat 1.1 la suta
Distribuie pe Facebook

Lista cu dotari standard cuprinde inclusiv faruri cu LED. Plus instalatie de climatizare cu reglare automata a temperaturii.

Prezentata publicului larg in urma cu mai bine de jumatate de an, inca de vara trecuta, cea dintai generatie a impresionantei masini disponibile sub denumirea de 408 isi intampina cumparatorii - zilele acestea, intr-un numar considerabil de savori si arome. Printre optiunile puse de Peugeot la dispozitia clientilor se regaseste - mai mult sau mai putin surprinzator, si o varianta disponibila sub indicativul Hybrid 180, respectiva versiune de motorizare bucurandu-se de serviciile unui propulsor turbo de 1.6 litri.

Peugeot 408 Coupe - Galerie foto

Unitatii cu patru cilindri in linie si 150 CP - pe benzina, i se alatura un motor electric cu o putere de 110 CP, plus o baterie litiu-ion cu capacitatea de 12.4 kWh, solutia in cauza traducandu-se printr-un total de 180 CP. O cutie automata cu opt rapoarte si un sistem de tractiune fata completeaza pachetul tehnic mentionat anterior - astfel ca problema sprintului de la zero la 100 de kilometri pe ora isi va gasi rezolvarea in numai 7.6 secunde, acul vitezometrului continuandu-si apoi incursiunea, cu pedala de acceleratie la podea, pana la o viteza de 225 de kilometri pe ora.

Oferita la preturi incepand de la suma de 44.200 de euro, reteta noului Peugeot 408 Hybrid 180 cuprinde inclusiv un consum mediu de doar 1.1 litri la 100 de kilometri - datorat autonomiei, in modul de rulare EV, de circa 63 - 64 de kilometri. Cat despre lista cu echipamente standard, din meniu nu lipsesc - dimpotriva, am putea spune, nici farurile cu LED, jantele pe 17 inch, camera pentru mersul cu spatele, ceasurile de bord digitale, display-ul central cu diagonala de 10 inch, instalatie de climatizare cu reglare automata.

Peugeot 408 Coupe - Galerie foto

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (184) Poze Peugeot 408 Coupe - Galerie foto
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 7 Februarie 2023