Cea mai noua masina lansata pe piata din Romania are 218 cai sub capota, dar nu consuma decat 0.8 la suta

Cea mai noua masina lansata pe piata din Romania are 218 cai sub capota, dar nu consuma decat 0.8 la suta
  • Cea mai noua masina lansata pe piata din Romania...
  • ... are 218 cai sub capota...
  • ... dar nu consuma decat 0.8 la suta
Distribuie pe Facebook

Lista cu dotari standard cuprinde inclusiv jante din aliaj cu diametrul de 17 inch, in zece spite. Plus tapiterie realizata, doar partial, ce este drept, din piele sintetica.

Dezvelita publicului larg in urma cu mai bine de noua saptamani si jumatate, inca din prima parte a lunii octombrie, cea mai recenta iteratie a gamei vandute de Mercedes sub numele de A-Class isi intampina cumparatorii - zilele acestea, intr-un numar semnificativ de versiuni si de configuratii. Printre multiplele optiuni puse de celebrul producator auto german la dispozitia clientilor se regaseste - mai nou, si o varianta disponibila sub indicativul 250 e, in compania unui propulsor 1.3 turbo, pe benzina.

Mercedes A-Class Facelift

Unitatii cu patru cilindri in linie si capacitate de 1.332 de centimetri cubi i se alatura un motor electric cu o baterie de 15.6 kWh, respectiva solutie traducandu-se printr-o putere maxima de 218 CP. Drept urmare, eterna problema a sprintului de la zero la 100 de kilometri pe ora isi va gasi rezolvarea, cu pedala de acceleratie la podea, intr-un timp de circa 7.4 secunde, acul vitezometrului urcand ulterior pana la viteza de 225 de kilometri pe ora.

Comercializata si pe piata din Romania - in schimbul unei sume minime de aproape 46.300 de euro, cea mai recenta generatie a modelului Mercedes A 250 e pluseaza cu un consum mediu de carburant de numai 0.8 la 100 de kilometri si o autonomie, in modul fara emisii de dioxid de carbon, de pana la 81 de kilometri. Din meniu nu lipsesc - totodata, nici jantele cu diametrul de 17 inch, tapiteria din piele sintetica si stofa.

Mercedes A-Class Facelift

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (32) Poze Mercedes A-Class Facelift
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 20 Decembrie 2022