Oficial: Cea mai noua masina de la Mercedes are 218 cai sub capota, dar nu consuma decat 0.8 la suta

Oficial: Cea mai noua masina de la Mercedes are 218 cai sub capota, dar nu consuma decat 0.8 la suta
  • Oficial: Cea mai noua masina de la Mercedes...
  • ... are 218 cai sub capota...
  • ... dar nu consuma decat 0.8 la suta
Distribuie pe Facebook

Secretul acestei performante? O autonomie electrica de pana la 81 de kilometri, potrivit primelor informatii si detalii date publicitatii.

Prezentata publicului larg cu numai trei saptamani in urma - chiar la inceputul lunii trecute, cea mai recenta iteratie a celebrei compacte oferite de Mercedes sub numele de A-Class isi intampina cumparatorii, zilele acestea, in nenumarate savori si configuratii. Printre optiunile puse de producatorul german la dispozitia clientilor sai isi va face loc - in perioada urmatoare de timp, si o versiune comercializata sub indicativul A 250 e, in compania unui propulsor turbo cu patru cilindri in linie.

Mercedes A-Class Facelift

Unitatii de 1.3 litri si undeva in jurul a 163 CP, pe benzina, i se va alatura un motor electric cu o putere de 109 CP, alimentat de o baterie cu o capacitate de 15.6 kWh, respectiva solutie traducandu-se printr-un total de 218 CP, livrat persoanei regasite in spatele volanului prin intermediul unei transmisii automate in opt rapoarte - cu dublu ambreiaj, astfel ca eterna problema a sprintului de la zero la 100 de kilometri pe ora isi ar trebui sa isi gaseasca rezolvarea, cu pedala de acceleratie la podea, in doar 7.4 secunde, conform unui comunicat oficial de presa.

Aceeasi varianta disponibila sub denumirea de Mercedes A 250 e se poate lauda si cu o viteza de top de 225 de kilometri pe ora - seria vestilor bune culminand cu un consum mediu de carburant de circa 0.8 - 1.0 litri la 100 de kilometri pe ora. Pretul de vanzare nu ramane - pentru moment, decat un mare mister si o necunoscuta de proportii, insa aroma in cauza cuprinde inclusiv o autonomie, in modul EV, de 70 - 81 de kilometri, tractiune fata, instrumente de bord digitale si configurabile etc.

Mercedes A-Class Facelift

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (32) Poze Mercedes A-Class Facelift
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 2 Noiembrie 2022