Cea mai noua masina lansata pe piata din Romania are 225 de cai sub capota, dar nu consuma decat 1.5 - 1.9 la suta

Cea mai noua masina lansata pe piata din Romania are 225 de cai sub capota, dar nu consuma decat 1.5 - 1.9 la suta
  • Cea mai noua masina lansata pe piata din Romania are 225 de cai sub capota
  • Nu consuma decat 1.5 - 1.9 la suta
Distribuie pe Facebook

Lista cu dotari standard cuprinde inclusiv faruri cu LED. Plus display central cu diagonala de 12 inch.

Prezentata publicului larg inca din vara anului curent, cea mai recenta iteratie a gamei comercializate de Opel sub numele de Grandland se vinde zilele acestea in diferite versiuni si configuratii. Printre optiunile puse de compania producatoare la dispozitia clientilor se numara chiar si o varianta Hybrid, livrata alaturi de un sistem de propulsie PHEV.

Disponibila la vanzare si pe piata din Romania, la preturi incepand de la 37.200 de euro, respectiva masina combina o unitate turbo cu capacitatea cilindrica de 1.6 litri, pe benzina, si un motor electric pentru o putere maxima de 225 de cai, dupa cum precizam si anterior, evident.

Opel Grandland

In aceasta configuratie, noul Opel Grandland Facelift promite sa sprinteze de la 0 la 100 de kilometri pe ora intr-un timp de aproximativ 8.9 secunde. Cu pedala de acceleratie la podea, acum vitezometrului urca pana la o viteza de 225 de kilometri pe ora, pe cand valoarea din dreptul consumului mediu variaza intre 1.5 si 1.9 litri la 100 de kilometri.

Respectiva masina a pregatit inclusiv o lista cu dotari standard extrem de lunga, cu reteta oferita in schimbul sumei de 37.200 de euro cuprizand si faruri cu LED, jante pe 18 inch, climatizare automata. Plus display central cu diagonala de 12 inch, dupa cum scrie pe site-ul importatorului local.

Totodata, fara costuri suplimentare avem si instrumentele de bord digitale, pilotul automat adaptiv, stopurile cu LED si instalatia audio cu sase difuzoare. De cealalta parte, scaunele fata cu functie de incalzire, camera video pentru mersul cu spatele, senzorii de parcare si vopseaua metalizata se numara, alaturi de alte echipamente, optionale si costa in plus.

Opel Grandland

Opel Grandland

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (16) Poze Opel Grandland
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 17 Septembrie 2021