Este oficial: s-a lansat si in Romania! Noua masina germana porneste de la 22.300 de euro

Este oficial: s-a lansat si in Romania! Noua masina germana porneste de la 22.300 de euro
  • Este oficial: s-a lansat si in Romania!
  • Noua masina germana porneste de la 22.300 de euro
Distribuie pe Facebook

Lista cu dotari standard cuprinde inclusiv faruri cu LED. Plus un sistem multimedia cu sase difuzoare si un display central cu diagonala de sapte inch.

Prezentata publicului larg inca de la sfarsitul verii anului 2021, mult anticipata versiune imbunatatita a gamei Opel Grandland X a fost lansata recent, chiar zilele acestea, si pe piata din Romania. La preturi incepand de la 22.300 de euro, potrivit configuratorului regasit - daca mai trebuia precizat, pe site-ul importatorului local.

Opel Grandland

Opel Grandland

In configuratia de baza, masina comercializata sub denumirea de Grandland vine, sub capota, cu un benzinar turbo cu doar trei cilindri in linie, de 1.2 litri si undeva in jurul a 130 de cai putere. Transmisia manuala cu sase rapoarte este standard insa, pentru 1.700 de euro in plus, clientii se vor bucura de serviciile unei cutii automate cu opt trepte.

Aceeasi versiune imbunatatita a gamei Opel Grandland X mai este disponibila - la vanzare, pe piata din Romania si alaturi de un motor turbodiesel cu patru cilindri in linie, de 1.5 litri si, inca o data, 130 de cai putere. Oferit la preturi incepand de la 27.200 de euro, exclusiv impreuna cu o transmisie automata in opt rapoarte.

Daca vine vorba insa despre dotarile puse la dispozitia potentialilor clienti, masina comercializata sub denumirea de Grandland se poate lauda cu trei niveluri diferite de echipare. Chiar si configuratia de baza bucurandu-se, in standard, de faruri si stopuri cu LED, de climatizare automata, un display central de sapte inch si sase difuzoare, printre altele.

Opel Grandland

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (16) Poze Opel Grandland
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 6 Septembrie 2021