Cea mai noua masina lansata pe piata din Romania are 245 de cai sub capota si 4x4 in standard, insa nu consuma decat 0.7 - 1.0 litri la suta

Cea mai noua masina lansata pe piata din Romania are 245 de cai sub capota si 4x4 in standard, insa nu consuma decat 0.7 - 1.0 litri la suta
  • Cea mai noua masina lansata pe piata din Romania...
  • ... are 245 de cai sub capota si 4x4 in standard...
  • ... insa nu consuma decat 0.7 - 1.0 litri la suta
Distribuie pe Facebook

Lista cu dotari standard cuprinde inclusiv faruri cu LED. Plus un display curbat masiv, impartit in doua zone de lucru diferite.

Prezentata publicului larg in urma cu mai bine de 19 saptamani, inca din prima jumatate a lunii iunie, cea mai recenta generatie a celebrei game comercializate de compania BMW sub denumirea de X1 se vinde, zilele acestea, in nenumarate savori si configuratii. Printre optiunile puse de binecunoscutul producator bavarez de lux la dispozitia cumparatorilor se regaseste, mai nou, si o varianta pe nume xDrive25e - acompaniata de un propulsor turbo in doar trei cilindri, cu o capacitate de numai 1.499 de centimetri cubi.

BMW X1 si BMW iX1

Unitatii de 1.5 litri si 136 CP - pe benzina, i se alatura un motor electric cu o putere de 109 CP si o baterie de 14.2 kWh, respectiva solutie traducandu-se printr-un total de 245 CP, livrat ambelor punti prin intermediul unei transmisii automate in sapte rapoarte, cu dublu ambreiaj, de unde si un sprint de la 0 la 100 de kilometri pe ora, cu acceleratia la podea, intr-un timp de aproximativ 6.8 secunde, fisa cu specificatii de ordin tehnic continuand cu o viteza de top de circa 190 de kilometri pe ora, plus un consum mediu de carburant de 0.7 - 1.0 litri la 100 de kilometri.

Disponibila si pe piata din Romania - la preturi care pornesc de la o suma de 47.422 de euro, reteta caracteristica autoturismului cunoscut sub indicativul X1 xDrive25e se mai poate lauda si cu pana la 92 de kilometri parcursi in modul de rulare EV, cu zero emisii de dioxid de carbon. Dar si cu o echipare standard extrem de bogata - compusa din faruri si stopuri cu LED, senzori de parcare, camera pentru marsarier, instalatie de climatizare cu reglare pe doua zone, un display curbat masiv, impartit in doua zone de lucru diferite etc.

BMW X1 si BMW iX1

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (200) Poze BMW X1 si BMW iX1
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 14 Noiembrie 2022