Cea mai noua masina lansata pe piata din Romania are 292 de cai sub capota, dar nu consuma decat 1.3 - 1.8 la suta

Cea mai noua masina lansata pe piata din Romania are 292 de cai sub capota, dar nu consuma decat 1.3 - 1.8 la suta
  • Cea mai noua masina lansata pe piata din Romania are 292 de cai sub capota...
  • ... dar nu consuma decat 1.3 - 1.8 la suta
Distribuie pe Facebook

Lista cu dotari standard cuprinde inclusiv faruri cu LED. Plus un display curbat masiv, impartit in doua zone de lucru diferite.

Dezvelita publicului larg cu mai bine de 14 saptamani in urma, inca de la finele lunii iunie, cea mai recenta iteratie a celebrei masini oferite de compania BMW sub numele de Seria 3 se vinde - zilele acestea - in multiple savori si configuratii. Printre optiunile puse de legendarul constructor bavarez la dispozitia clientilor se numara - mai mult ori mai putin surprinzator, si o aroma 330e, acompaniata de un propulsor I4 turbo.

BMW Seria 3 Facelift

BMW Seria 3 Facelift

BMW Seria 3 Facelift

Unitatii de 2.0 litri si 184 de cai, pe benzina, i se alatura un motor electric de 109 CP si o baterie de circa 11 kWh, respectiva solutie traducand-se printr-un total sinonim cu 292 CP. De unde si un sprint de la zero la 100 de kilometri pe ora, cu acceleratia la podea, intr-un timp de doar 5.8 secunde, acul vitezometrului continuandu-si apoi incursiunea pana la o viteza maxima de 230 de kilometri pe ora.

Disponibila in schimbul unei sume minime de 53.253 de euro, presupunand ca vine vorba despre piata din Romania, aceeasi varianta comercializata sub denumirea de 330e se mai poate lauda - dupa cum precizam anterior - si cu un consum mediu de carburant de circa 1.3 - 1.8 la suta. Deloc surprinzator - dimpotriva - daca punem la socoteala autonomia specifica modului de rulare cu zero emisii: de 62 de kilometri, pare-se.

Seria vestilor bune se incheie cu echiparea standard extrem de bogata, respectiva versiune a noului BMW Seria 3 Facelift beneficiind atat de faruri, cat si de stopuri cu LED. Fara costuri suplimentare mai sunt oferite, spre bucuria clientilor respectivei masini, si senzorii de parcare, jantele din aliaj, climatizarea automata, plus display-ul central masiv si cutia cu opt rapoarte, in doua pedale.

BMW Seria 3 Facelift

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (93) Poze BMW Seria 3 Facelift
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 9 Septembrie 2022