Noul BMW Seria 3 a debutat oficial. Bavarezii nu ofera nicio versiune cu transmisie manuala

Noul BMW Seria 3 a debutat oficial. Bavarezii nu ofera nicio versiune cu transmisie manuala
  • Noul BMW Seria 3 a debutat oficial
  • Bavarezii nu ofera nicio versiune cu transmisie manuala
Distribuie pe Facebook

Sub capota, clientii vor avea - in continuare, la dispozitie o gama variata de motorizari pe benzina si motorina.

Deconspirate de numeroase imagini scapate, pe internet, la inceputul acestei saptamani, noul BMW Seria 3 Facelift a renuntat astazi la toate secretele sale - atat de ordin tehnic, cat si vizual. Programat sa-si faca aparitia pe strazi si in showroom-uri la vanzare, pe parcursul lunilor viitoare - inainte de finalul anului 2022, proaspat lansatul vehicul al bavarezilor scoate la iveala o parte frontala redesenata complet, modificari semnificative fiind insa operate si in partea din spate a caroseriei.

BMW Seria 3 Facelift

BMW Seria 3 Facelift

Lista ingredientelor ce compun reteta specifica departamentului exterior continua - printre altele, cu cateva optiuni proaspete la nivel de culori si jante, pe cand meniul interior cuprinde inclusiv un ecran curbat de dimensiuni mai mult decat generoase, care incorporeaza si comenzile climatizarii.

Comercializat la preturi incepand de la 43.900 de euro - atat intr-o versiune Sedan, cat si intr-o varianta Touring, noul BMW Seria 3 Facelift a mai pregatit, spre bucuria iubitorilor de tehnologie moderna, si faruri adaptive cu LED, si instrumente de bord digitale. Acelasi proaspat lansat vehicul al bavarezilor se poate lauda - potrivit unui comunicat de presa, si cu conectivitate 5G, cu scaune multifunctionale, cu instalatie audio de inalta fidelitate de la Harman Kardon, cu update-uri de la distanta etc.

Sub capota, marea batalie pentru cumparatori se va da intre multiple motorizari pe benzina si motorina - electrificate ori ba, proiectate pentru a livra persoanei aflate la volan, prin intermediul unei transmisii automate cu opt rapoarte, disponibila in standard, puteri maxime de pana la 374 CP.

BMW Seria 3 Facelift

BMW Seria 3 Facelift

BMW Seria 3 Facelift

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (93) Poze BMW Seria 3 Facelift
mai multe