Cea mai noua masina lansata pe piata din Romania are 292 de cai sub capota si 4x4 in standard, dar nu consuma decat 1.5 - 2.0 la suta

Cea mai noua masina lansata pe piata din Romania are 292 de cai sub capota si 4x4 in standard, dar nu consuma decat 1.5 - 2.0 la suta
  • Cea mai noua masina lansata pe piata din Romania...
  • ... are 292 de cai sub capota si 4x4 in standard...
  • ... dar nu consuma decat 1.5 - 2.0 la suta
Distribuie pe Facebook

Lista cu dotari standard cuprinde inclusiv faruri cu LED. Plus un display curbat masiv, impartit in doua zone de lucru diferite.

Prezentata publicului larg in urma cu mai bine de 13 saptamani si jumatate - inca de la finalul lunii iunie, cea mai recenta iteratie a celebrei game comercializate de compania BMW sub numele de Seria 3 se vinde, zilele acestea, in multiple savori si configuratii. Printre optiunile puse de producatorul bavarez la dispozitia clientilor se regaseste, mai nou, si o versiune oferita sub indicativul 330e xDrive - alaturi de o unitate de doi litri si 184 de cai, pe benzina.

BMW Seria 3 Facelift

BMW Seria 3 Facelift

Disponibila si pe piata din Romania - la preturi incepand de la circa 55.752 de euro, respectiva reteta pluseaza cu un motor electric de 109 CP si o baterie de 11.1 kWh, astfel rezultand un total de 292 CP. Livrat ambelor punti - exclusiv prin intermediul unei transmisii automate cu opt raporate si padele pe volan.

Asa se face ca - cu pedala de acceleratie la podea, eterna problema a sprintului de la 0 la 100 de kilometri isi va gasi rezolvarea intr-un timp de doar 5.8 secunde, acul vitezometrului continuandu-si apoi incursiunea pana la pragul celor 230 km/h. Cat despre consumul de carburant, varianta cunoscuta sub denumirea de 330e xDrive se lauda cu un 1.5 - 2.0 la suta, performanta datorata si autonomiei - in modul de rulare cu zero emisii de CO2, de 52 - 60 km.

Seria vestilor bune continua cu o dotare standard extrem de bogata, acelasi model de la BMW dispunand si de faruri, dar si de stopuri cu tehnologie LED. Plus jante cu diametrul de 17 inch, senzori de parcare fata si spate, tapiterie din stofa, un display curbat masiv si instalatie de climatuzare cu reglare automata.

BMW Seria 3 Facelift

BMW Seria 3 Facelift

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (93) Poze BMW Seria 3 Facelift
mai multe