Cea mai noua masina lansata pe piata din Romania are 335 de cai sub capota si 4x4 in standard, dar nu consuma decat 0.4 - 0.5 la suta

Cea mai noua masina lansata pe piata din Romania are 335 de cai sub capota si 4x4 in standard, dar nu consuma decat 0.4 - 0.5 la suta
  • Cea mai noua masina lansata pe piata din Romania...
  • ... are 335 de cai sub capota si 4x4 in standard...
  • ... dar nu consuma decat 0.4 - 0.5 la suta
Distribuie pe Facebook

Lista cu dotari standard cuprinde inclusiv faruri cu LED. Plus instalatie de climatizare cu reglare automata a temperaturii.

Prezentata publicului larg inca din prima parte a lunii iunie - cu mai bine de 28 de saptamani si jumatate in urma, cea mai recenta generatie a celebrului produs comercializat de Mercedes sub denumirea de GLC se vinde, zilele acestea, in diferite savori si configuratii. Printre optiunile pe care faimoasa companie germana le pune la dispozitia cumparatorilor se regaseste, mai nou, si o versiune oferita sub numele de GLC 300 de 4Matic - impreuna cu un propulsor de 1.993 de centimetri cubi.

Mercedes GLC - Galerie foto

Mercedes GLC - Galerie foto

Unitatii cu doar patru cilindri in linie, pe motorina, i se alatura un motor electric si o baterie uriasa, cu capacitatea de 31.2 kWh, respectiva solutie traducandu-se printr-o putere maxima de 335 CP - suficient pentru ca eterna problema a sprintului de la 0 la 100 de kilometri pe ora sa isi gaseasca rezolvarea intr-un timp de 6.4 secunde. Cu pedala de acceleratie la podea, acul vitezometrului urca pana la o viteza de 217 kilometri pe ora - conform fisei cu specificatii de ordin tehnic.

Disponibila si pe piata auto din Romania, in schimbul unei sume minime de 74.359 de euro, potrivit distribuitorului local, reteta caracteristica noului Mercedes GLC 300 de 4Matic continua cu un consum de numai 0.4 - 0.5 litri la suta si o autonomie - in modul fara emisii de dioxid de carbon, de pana la 128 de kilometri. Plus o echipare standard ce consta in faruri cu LED, jante pe 18", tapiterie din piele si stofa, ceasuri de bord digitale, climatizare automata, scaune incalzite, bancheta rabatabila.

Mercedes GLC - Galerie foto

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (245) Poze Mercedes GLC - Galerie foto
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 22 Decembrie 2022