Masina care face BMW X3 sa tremure de frica. Mercedes prezinta oficial noul GLC cu doua ecrane uriase in bord si o motorizare care consuma doar 0.5 la suta

Masina care face BMW X3 sa tremure de frica. Mercedes prezinta oficial noul GLC cu doua ecrane uriase in bord si o motorizare care consuma doar 0.5 la suta
  • Masina care face BMW X3 sa tremure de frica
  • Mercedes prezinta oficial noul GLC cu doua ecrane uriase in bord si o motorizare care consuma doar 0.5 la suta
Distribuie pe Facebook

Programata sa isi faca aparitia pe strazi si in showroom-uri - la vanzare, pana la finalul anului 2022, impresionanta creatie din Stuttgart pluseaza cu o pereche de faruri capabile sa proiecteze diferite simboluri pe sosea si un set compus din 15 difuzoare, cu puterea de 710W, de la Burmester.

Celebra companie germana Mercedes-Benz a publicat - in cursul zilei de miercuri, 8 iunie, primele fotografii si informatii oficiale ale noului GLC, principalul concurent al SUV-ului comercializat de BMW sub numele de X3 beneficiind de un pachet tehnic, estetic si tehnologic mai impresionant ca oricand. Acompaniat de o lungime care se invarte in jurul valorii de 4.716 milimetri si un ampatament de 2.888 de milimetri - conforn comunicatului oficial de presa, respectivul iese in evidentat, atat la nivelul departamentului exterior, cat si de cealalta parte a portierelor, la interior, printr-un design extrem de familiar, inspirat de proaspat relansatul C-Class.

Mercedes GLC

Mercedes GLC

De la actuala generatie a modelului de clasa medie aflat in gama producatorului cu sediul in Stuttgart provin - mai mult sau mai putin surprinzator, de la caz la caz, si dotarile disponibile, printre echipamentele puse la dispozitia clientilor numarandu-se si o pereche de faruri capabile sa proiecteze diferite simboluri pe sosea, dar si un set compus din doua display-uri de dimensiuni generoase, de 12.3 si 11.9 inch.

Lista ingredientelor care compun reteta specifica noului Mercedes GLC continua cu o directie integrala, cu suspensie ajustabila pe aer si o instalatie in 15 difuzoare - cu puterea de 710W, de la Burmester. Din peisaj nu lipsesc insa, spre marea disperare a proaspat lansatului BMW X3 Facelift, nici camera de 360 de grade, cumparatorii urmand a se bucura si de scaune multifunctionale - cu incalzire, ventilatie si masaj, de realitate augmentata, de incarcare wireless a telefonului mobil.

Sub capota, impresionantul vehicul se bucura - oarecum inutil de spus, de numai doua propulsoare, ambele cu cate patru cilindri in linie, plus capacitatea de doi litri, impartite in sase arome diferite: un 200 4Matic de 204 cai, un 300 4Matic de 258 de cai si un 220 d 4Matic de 197 de cai, toate oferite alaturi de un sistem MHEV de 48 de volti, sinonim cu un boost de 23 de cai, respectiv un 300 e 4Matic cu pana la 313 CP, un 400 e Matic cu pana la 381 CP si un 300 de 4Matic cu pana la 335 CP, toate ca parte a unui sistem PHEV cu und consum de carburant de 0.5 - 0.8 litri la suta.

Mercedes GLC

Mercedes GLC

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (110) Poze Mercedes GLC
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 8 Iunie 2022