Cea mai noua masina lansata pe piata din Romania are 350 de cai sub capota si 4x4 in standard, dar nu consuma decat 0.8 la suta

Cea mai noua masina lansata pe piata din Romania are 350 de cai sub capota si 4x4 in standard, dar nu consuma decat 0.8 la suta
  • Cea mai noua masina lansata pe piata din Romania...
  • ... are 350 de cai sub capota si 4x4 in standard...
  • ... dar nu consuma decat 0.8 la suta
Distribuie pe Facebook

Lista cu dotari standard cuprinde inclusiv faruri cu LED, plus instalatie de climatizare cu reglare automata.

Prezentata publicului larg in urma cu aproape 60 de zile, la inceputul primaverii anului 2022, cea mai recenta iteratie a masinii comercializate de Volvo sub numele de V60 isi intampina clientii in diferite versiuni si configuratii. Printre optiunile puse la dispozitia cumparatorilor cu dare de mana se regaseste, extrem de important de mentionat, si o varianta Recharge T6 AWD.

Volvo S60 si V60 Facelift

Disponibila la vanzare si pe piata din Romania, la preturi care pornesc de la o suma de 61.000 de euro, conform configuratorului oficial, respectiva savoare combina un benzinar de doi litri si un motor electric pentru o putere totala de 350 de cai, livrata ambelor punti prin intermediul unei transmisii cu doua pedale, plus opt rapoarte - daca mai era necesara o asemenea precizare.

Asa se face ca, cu pedala de acceleratie la podea, problema sprintului de la 0 la 100 de kilometri pe ora isi va gasi rezolvarea intr-un timp de numai 5.4 secunde, cu acul vitezometrului continuandu-si ulterior incursiunea pana la o viteza maxima limitata la 180 de kilometri pe ora. Cel mai interesant detaliu il reprezinta consumul mediu de carburant, de doar 0.8 litri la 100 de kilometri.

Noua varianta oferita de Volvo sub numele de V60 Recharge T8 AWD se mai lauda - printre altele, si cu o autonomie electrica de aproximativ 88 de kilometri, respectiva versiune plusand cu lista cu dotari standard extrem de bogata, ce cuprinde inclusiv faruri cu LED, instalatie de climatizare cu reglare automata, ceasuri de bord digitale si configurabile, conexiune Bluetooth etc.

Volvo S60 si V60 Facelift

Volvo S60 si V60 Facelift

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (25) Poze Volvo S60 si V60 Facelift
mai multe