Uita de Mercedes A45 AMG! Volvo prezinta oficial masina cu cel mai puternic motor de 2.0 litri din industrie

Uita de Mercedes A45 AMG! Volvo prezinta oficial masina cu cel mai puternic motor de 2.0 litri din industrie
  • Uita de Mercedes A45 AMG!
  • Volvo prezinta oficial masina cu cel mai puternic motor de 2.0 litri din industrie
Distribuie pe Facebook

Cu pedala de acceleratie la podea, sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora dureaza circa 4.6 secunde.

Lansat pe piata in urma cu mai bine de trei ani si jumatate, actualul Volvo S60 a primit de curand, pe parcursul zilelor acestea, un binemeritat facelift. Privita de la exterior, noua versiune a gamei ce concureaza impotriva unor nume precum Audi A4, BMW Seria 3 si Mercedes C-Class dispune de mici schimbari la nivel de spoilere, specialistii departamentului de design modificand, totodata, si aspectul jantelor din aliaj.

De cealalta parte a portierelor, la interior, varianta imbunatatita a masinii de clasa medie se bucura, ca si pana acum, de altfel, de doua display-uri generoase pentru afisarea tuturor informatiilor, primele fotografii scotand la iveala si un volan sport, cu trei spite spite, usor restilizat.

Volvo S60 si V60 Facelift

Meniul caracteristic noului Volvo S60 Facelift culmineaza cu versiunea Recharge T8 AWD, ce combina un benzinar de doi litri si un motor electric pentru o putere totala de 455 CP. Prin urmare, cu pedala de acceleratie la podea, sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora urmeaza sa isi gaseasca rezolvarea intr-un timp de 4.6 secunde, in timp ce viteza de top este limitata electronic la pragul de 180 de kilometri pe ora.

Varianta imbunatatita a gamei de clasa medie, ce concureaza impotriva unor nume precum Audi A4, BMW Seria 3 si Mercedes C-Class mai ofera si o savoare Recharge T6 AWD, cu respectiva masina bucurandu-se de aceleasi ingrediente mentionate si anterior, dar cu maxim 350 CP.

Din peisaj nu lipsesc nici versiunile B3, B4, B5 si B5 AWD, cu 163, 197 si 253 CP sub capota, ce au pastrat benzinarul de doi litri, insa au inlocuit tehnologia PHEV cu cea MHEV. Un tratament similar a fost aplicat si actualului Volvo V60, ce pluseaza cu o aroma B6 AWD de 300 CP si, mai mult sau mai putin important, de la caz la caz, cu o configuratie diesel, la randul sau de doi litri si cu MHEV, ce beneficiaza de 197 CP, aparent.

Volvo S60 si V60 Facelift

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (25) Poze Volvo S60 si V60 Facelift
mai multe