Cea mai noua masina lansata pe piata din Romania are 381 de cai sub capota si 4x4 in standard, dar nu consuma decat 0.5 - 0.6 la suta

Cea mai noua masina lansata pe piata din Romania are 381 de cai sub capota si 4x4 in standard, dar nu consuma decat 0.5 - 0.6 la suta
  • Cea mai noua masina lansata pe piata din Romania...
  • ... are 381 de cai sub capota si 4x4 in standard...
  • ... dar nu consuma decat 0.5 - 0.6 la suta
Distribuie pe Facebook

Lista cu dotari standard cuprinde inclusiv faruri cu LED. Plus instalatie de climatizare cu reglare automata a temperaturii.

Prezentata publicului larg in urma cu mai bine de 16 saptamani, inca din prima parte a lunii iunie, cea mai recenta generatie a celebrului autoturism comercializat de Mercedes sub denumirea de GLC se vinde - zilele acestea, in nenumarate savori si arome. Printre optiunile puse de binecunoscutul producator german la dispozitia cumparatorilor se regaseste - pentru prima data in istorie, si o versiune oferita sub indicativul 400 e 4Matic, in compania unui propulsor cu o capacitate de numai 2.0 litri, potrivit constructorului cu sediul in Stuttgart.

Mercedes GLC - Galerie foto

Mercedes GLC - Galerie foto

Unitatii cu doar patru cilindri in linie - pe benzina, i se alatura un motor electric si o baterie uriasa, de aproximativ 31.2 kWh, respectiva solutie traducandu-se printr-o putere maxima de 381 CP. Suficient pentru ca eterna problema a sprintului de la 0 la 100 de kilometri pe ora sa isi gaseasca rezolvarea - cu acceleratia la podea, intr-un timp deloc neglijabil, de circa 5.6 secunde.

Disponibila si pe piata din Romania, in schimbul unei sume minime de 72.300 de euro, conform configuratorului local, aceeasi varianta pe nume Mercedes GLC 400 e 4Matic se mai poate lauda - extrem de important de adaugat, si cu un consum de 0.5 - 0.6 la suta, datorita unei autonomii, in modul de rulare cu zero emisii de CO2, de pana la 130 de kilometri. Seria vestilor bune continua cu o echipare standard la fel de impresionanta - compusa din tractiune integrala, din faruri cu LED, instalatie de climatizare cu reglare automata a temperaturii etc.

Mercedes GLC - Galerie foto

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (245) Poze Mercedes GLC - Galerie foto
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 4 Octombrie 2022