Cea mai noua masina lansata pe piata din Romania e aceasta electrica cu design retro la exterior si tehnologii moderne la interior

Cea mai noua masina lansata pe piata din Romania e aceasta electrica cu design retro la exterior si tehnologii moderne la interior
  • Cea mai noua masina lansata pe piata din Romania e aceasta electrica cu design retro la exterior si tehnologii moderne la interior
  • Echiparea standard poate cuprinde inclusiv faruri cu LED si sistem multimedia cu display tactil de 10.25 inch, conform brosurii oficiale
Distribuie pe Facebook

Echiparea standard poate cuprinde inclusiv faruri cu LED si sistem multimedia cu display tactil de 10.25 inch, conform brosurii oficiale.

Disponibila la vanzare chiar din aceasta saptamana, versiunea imbunatatita a masinii comercializate sub denumirea de Tipo nu este singura noutate pregatita de Fiat publicului din Romania. Lista surprizelor continua cu noua gama 500 Electric, al carui pret porneste de la 27.233 de euro.

In versiunea de baza Action, respectiva creatie ofera un motor cu doar 95 de cai pe puntea fata, astfel ca acceleratia de la 0 la 100 de kilometri pe ora dureaza undeva in jurul a 9.5 secunde, potrivit primelor informatii si detalii date publicitatii.

Fiat 500 Electric

Fiat 500 Electric

O baterie cu capacitatea de numai 23.8 kWh completeaza fisa cu specificatii tehnice a celui mai accesibil Fiat 500 Electric, de unde si autonomia totala de pana la 190 de kilometri. In schimb, viteza maxima nu depaseste pragul de 135 de kilometri pe ora, precizeaza compania producatoare.

Aceeasi varianta de baza Action mai beneficiaza, in standard, si de aer conditionat, lumini de zi si stopuri cu LED, jante din otel pe 15 inch, Keyless GO, asistent pentru mentinerea benzii, franare autonoma cu recunoasterea pietonilor si ciclistilor.

Pe piata din Romania, noua gama 500 Electric mai este comercializata de Fiat si in configuratiile Icon, La Prima, Icon Cabrio, dar si Icon 3+1. Respectivele meniuri sunt servite alaturi de un motor cu 118 cai pe puntea fata, la care se adauga o baterie cu capacitatea mai generoasa de 42.0 kWh.

Fiat 500 3+1

Drept urmare, valoarea caracteristica acceleratiei de la 0 la 100 de kilometri pe ora nu va mai depasi noua secunde, pe cand viteza maxima va urca pana la pragul de 150 de kilometri pe ora, in timp ce autonomia totala va depasi 300 de kilometri.

In ceea ce priveste lista cu dotari standard, aceasta va cuprinde inclusiv climatizare automata si sistem multimedia cu display de 10.25 inch, Apple CarPlay si Android Auto. Plus faruri cu LED, cruise control adaptiv si chiar tapiterie din piele ecologica pentru varianta de top pe nume La Prima.

Fiat 500 Electric

Fiat 500 Electric

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Fiat 500 Electric
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 14 Aprilie 2021