Masina care concureaza cu Dacia Logan a primit un facelift major. Cat costa in Romania versiunea mult imbunatatita

Masina care concureaza cu Dacia Logan a primit un facelift major. Cat costa in Romania versiunea mult imbunatatita
  • Masina care concureaza cu Dacia Logan a primit un facelift major
  • Cat costa in Romania versiunea mult imbunatatita
Distribuie pe Facebook

Lista cu dotari standard cuprinde inclusiv jante pe 15 inch, plus franare autonoma de urgenta.

Dezvelita publicului larg in urma cu aproximativ sase ani, cea mai recenta generatie a gamei Fiat Tipo a primit, de curand, un facelift major. Lansata acum mai bine de cinci luni, versiunea mult imbunatatita a masinii care concureaza cu Dacia Logan a debutat, zilele acestea, si pe piata din Romania.

Nota de plata a variantei Sedan porneste de la suma de 17.307 euro insa, pentru o perioada limitata de timp, clientii se vor bucura de o reducere de pana la 1.984 de euro.

In configuratia cu patru portiere, cea mai recenta iteratie a gamei Fiat Tipo ofera o singura versiune de motorizare: 1.0 turbo de 100 CP si 190 Nm, pe benzina, cuplata la o transmisie manuala cu cinci rapoarte. Si sinonima cu un sprint de la 0 la 100 de kilometri pe ora in 11.5 secunde, printre altele.

Fiat Tipo Facelift

Aceeasi versiune Sedan a masinii care concureaza cu Dacia Logan a mai pregatit si trei niveluri diferite de echipare - comercializate sub denumirea de Tipo, City Life si Life.

Cea mai accesibila varianta a gamei Fiat Tipo, in a sa configuratie cu patru portiere, dispune in standard inclusiv de jante din otel pe 15 inch, plus franare autonoma de urgenta. Respectiva reteta mai cuprinde si aer conditionat manual, dar si limitator de viteza sau senzor oboseala sofer, de exemplu.

Daca mai era nevoie de o astfel de precizare, versiunea mult imbunatatita a masinii care concureaza cu Dacia Logan este disponibila la vanzare si intr-o caroserie de tip Break.

Nota de plata a variantei cu pricina porneste de la suma de 18.421 de euro - insa, pentru o perioada limitata de timp, clientii vor primi o reducere de pana la 2.373 de euro. In configuratia Station Wagon, cea mai recenta iteratie a gamei Fiat Tipo vine si cu o a doua optiune la nivel de motorizare.

Fiat Tipo Facelift

Este vorba, mai precis, despre o unitate diesel de 1.6 litri si 130 de cai; numarul versiunilor de echipare oferite de masina care concureaza cu Dacia Logan ramane neschimbat.

Ultima, dar nu cea din urma este varianta Hatchback, vanduta si intr-o configuratie Cross, cu garda la sol mai mare si detalii exterioare vopsite in negru. Nota de plata porneste de la suma de 17.004 euro insa, pentru o perioada limitata de timp, clientii vor beneficia de o reducere de pana la 2.530 de euro.

Si de aceasta data batalia se va da intre doua propulsoare: 1.0 turbo de 100 CP si 190 Nm, pe benzina, respectiv 1.6 turbo de 130 CP si 320 Nm, pe motorina, anunta Fiat.

Fiat Tipo Facelift

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (48) Poze Fiat Tipo Facelift
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 12 Aprilie 2021