Ceilalti doar viseaza la ziua aceasta: Tesla anunta ca actualul Model S poate parcurge acum aproape 650 KM cu o singura alimentare

Ceilalti doar viseaza la ziua aceasta: Tesla anunta ca actualul Model S poate parcurge acum aproape 650 KM cu o singura alimentare
  • Ceilalti doar viseaza la ziua aceasta: Tesla anunta ca actualul Model S poate parcurge acum aproape 650 KM cu o singura alimentare
  • Nota de plata a celei mai eficiente masini electrice din cate exista la momentul de fata porneste, in SUA, de la numai 74.990 de dolari
Distribuie pe Facebook

Nota de plata a celei mai eficiente masini electrice din cate exista la momentul de fata porneste, in SUA, de la numai 74.990 de dolari.

Este oficial: Tesla a devenit zilele acestea prima companie din lume care ofera spre vanzare o masina electrica, capabila sa parcurga peste 400 de mile cu o singura alimentare a bateriei din dotare.

Potrivit oficialilor Agentiei americane pentru Protectia Mediului (EPA), versiunea Model S Long Range Plus poate strabate acum distante de pana la 646.95 de kilometri (402 mile) inainte de a trece din nou pe la statia de incarcare.

Iar vestile bune nu se opresc aici: respectiva masina are nevoie de 3.7 secunde pentru a accelera de la 0 la 96 km/h si atinge o viteza maxima de 155 de mile pe ora, potrivit configuratorului oficial.

Dupa cum precizam si anterior, versiunea Model S Long Range Plus este comercializata de Tesla, cel putin pe piata din Statele Unite ale Americii, la preturi incepand de la 74.990 de dolari - fara costul eventualelor dotari optionale.

Si mai mult costa insa celebra configuratie de top Performance: masina capabila sa sprinteze de la 0 la 96 de kilometri pe ora in aproximativ 2.3 secunde porneste de la 94.990 de dolari peste Ocean.

Exceptand capacitatea de acceleratie cu adevarat impresionanta, aceeasi Tesla Model S Performance se mai remarca si prin valoarea din dreptul vitezei de top, dar si prin autonomia totala deloc rea: 163 mile pe ora, respectiv 560 km.

Tesla Model S cu autonomie de 402 mile

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 16 Iunie 2020