Cel mai cunoscut hibrid din lume a primit o noua generatie. Japonezii au publicat acum primele fotografii si informatii oficiale

Cel mai cunoscut hibrid din lume a primit o noua generatie. Japonezii au publicat acum primele fotografii si informatii oficiale
  • Cel mai cunoscut hibrid din lume a primit o noua generatie
  • Japonezii au publicat acum primele fotografii si informatii oficiale
Distribuie pe Facebook

Sub capota, un propulsor aspirat de 2.0 litri si undeva in jurul a 160 de cai putere, pe benzina, lucreaza alaturi de un motor electric de 148 CP, dotat cu o baterie de 13.6 kWh, pentru a livra persoanei de la volan un total de pana la 223 de cai putere.

Finalul lunii noiembrie marcheaza debutul unui nou produs marca Toyota, celebrul constructor auto nipon publicand - la inceputul acestei saptamani, primele detalii si imagini oficiale cu privire la cea de-a cincea generatie a legendarei game cunoscute publicului larg sub denumirea de Prius. Programat sa isi faca aparitia pe strazi si in showroom-uri, la vanzare, incepand cu primavara anului 2023, respectivul model al companiei nipone isi va intampina cumparatorii din Europa exclusiv intr-o versiune Plug-in Hybrid, varianta cu pricina urmand sa se bucura de serviciile unui propulsor aspirat cu patru cilindri in linie.

Noua Toyota Prius Plug-in Hybrid - Versiunea europeana

Noua Toyota Prius Plug-in Hybrid - Versiunea europeana

Unitatii cu o capacitate de 2.0 litri si undeva in jurul a 160 de cai putere, pe benzina, i se va alatura un motor electric de 148 CP - echipat cu o baterie de 13.6 kWh, astfel ca persoana de la volan va avea sub control o herghelie formata din pana la 223 de cai putere, cu mentiunea ca datele referitoare la proba 0 - 100 de kilometri pe ora, viteza de top, consumul mediu de carburant sau autonomia totala nu reprezinta, la momentul actual, decat un mare mister.

Necunoscut ramane - mai mult ori mai putin surprinzator, de la caz la caz, si pretul de pornire, comunicatul oferit de curand, pe parcursul zilelor precedente, presei de specialitate precizand, in schimb, ca cea de-a cincea generatie a iconicei masini pe nume Toyota Prius a castigat un plus de 50 de milimetri la nivel de ampatament, pe cand lungimea a pierdut 46 de milimetri. Mai lata cu 22 de milimetri si, totodata, cu 50 de milimetri mai scunda decat anterior, aceeasi reteta promite si jante din aliaj cu diametrul de pana la 19 inch, instrumente de bord digitale, scaune incalzite si ventilate, un display central masiv etc.

Noua Toyota Prius Plug-in Hybrid - Versiunea europeana

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Noua Toyota Prius Plug-in Hybrid - Versiunea europeana
mai multe