Cel mai puternic break din istoria BMW a debutat oficial. Noul model are motor de 601 CP si ajunge de la 0 la 100 km/h in doar 3.9 secunde

Cel mai puternic break din istoria BMW a debutat oficial. Noul model are motor de 601 CP si ajunge de la 0 la 100 km/h in doar 3.9 secunde
  • Cel mai puternic break din istoria BMW a debutat oficial
  • Noul model are motor de 601 CP si ajunge de la 0 la 100 km/h in doar 3.9 secunde.
Distribuie pe Facebook

Meniul caracteristic respectivului produs continua cu un sistem avansat de tractiune integrala, cu distributie variabila a cuplului. Plus suspensie adaptiva, cu amortizoare controlate electronic in echipare.

Deconspirat de sapte imagini scapate recent, in prima jumatate a toamnei lui 2023, pe internet, noul BMW Seria 5 Touring a renuntat - in cursul zilei de marti, la toate secretele sale de ordin tehnic si vizual. Programat sa isi faca aparitia pe strazi si in showroom-uri, la vanzare, inainte de sfarsitul acestei primaveri, la preturi care pornesc - pe piata din Germania, de la suma de 61.750 de euro, modelul companiei bavareze remarca printr-un aspect familiar, vizibil influentat de versiunea cu numai patru portiere in dotare, principalele diferente aflandu-se in stransa legatura, inutil de precizat, cu design-ul specific partii posterioare.

BMW Seria 5 Touring

BMW Seria 5 Touring

Mai lung, mai lat si - mai mult sau mai putin surprinzator, de la caz la caz, mai inalt decat predecesorul sau, automobilul mentionat anterior se lauda inclusiv cu un ampatament record pentru segmentul E, potrivit comunicatului pus la dispozitia presei de specialitate. Documentul cu pricina mai anunta, asa cum era, de altfel, de asteptat, si disponibilitatea unor motorizari extrem de variate - viitorii cumparatori urmand a fi intampinati, initial, de doua variante diesel, ambele cu tehnologie mild-hybrid la 48 de volti in echipare, si doua complet electrice.

De un astfel de ansamblu, precum cel din urma, se bucura si varful de gama i5 M60 xDrive Touring, acesta combinand doua unitati pentru un total de 601 cai, suficient pentru ca eterna problema a sprintului de la zero la 100 de kilometri pe ora sa isi gaseasca - cu pedala de acceleratie la podea, intr-un interval de circa 3.9 secunde. Acul vitezometrului va urca - mai apoi, pana la o viteza de top de 230 km/h, limitata electronic, in timp ce bateria litiu-ion de 81.2 kWh, cu o incarcare de la 10 la 80% in aproximativ 30 de minute, cu conditia utilizarii unei statii DC de 205 kW, promite sa asigure o autonomie de pana la 506 kilometri.

Autoturismul marcii cu sediul in regiunea germana Munchen a mai pregatit atat un sistem avansat de tractiune integrala, cu distributie variabila a cuplului, cat si punte spate directoare, plus suspensie adaptiva - cu amortizoare controlate electronic in echipare. Din peisaj nu lipsesc nu lipsesc - ba dimpotriva, am putea spune si nu am gresi, glumi sau exagera cu nimic, nici jantele cu un diametru de pana la 21 de inch, realizate din aliaj usor, tapiteria confectionata din piele vegana, scaunele actionate electric, cu incalzire, ventilatie, masaj, display-ul curbat.

BMW Seria 5 Touring

BMW Seria 5 Touring

BMW Seria 5 Touring

BMW Seria 5 Touring

BMW Seria 5 Touring

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (239) Poze BMW Seria 5 Touring
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 15 Februarie 2024