Cel mai vandut hibrid plug-in din Europa a primit un facelift major. Noul model se lauda cu un consum mediu de doar 0.9 litri la 100 de kilometri

Cel mai vandut hibrid plug-in din Europa a primit un facelift major. Noul model se lauda cu un consum mediu de doar 0.9 litri la 100 de kilometri
  • Cel mai vandut hibrid plug-in din Europa a primit un facelift major
  • Noul model se lauda cu un consum mediu de doar 0.9 litri la 100 de kilometri
Distribuie pe Facebook

Seria vestilor bune continua, mai mult sau mai putin surprinzator, cu un sistem audio de la B&O. Plus faruri Dynamic Pixel LED si conexiune 5G.

Dezvelit intregii planete acum mai bine de patru ani, inca de la inceputul primaverii lui 2019, cel mai recent Kuga din istorie a revenit - de curand, in lumina intensa a reflectoarelor. Explicatia: americanii de la Ford au anuntat recent - cu numai cateva zile in urma, lansarea unei versiuni imbunatatite a SUVului disponibil, in prezent, la preturi care pornesc de la suma de 31.100 de euro.

Ford Kuga Facelift

Asteptata sa isi faca aparitia pe strazi si in showroomuri - la vanzare, pana la finalul lui ianuarie, noua varianta va pune la dispozitia potentialilor cumparatori un numar considerabil de unitati electrificate, lista atractiilor principale cuprinzand inclusiv un ansamblu PHEV cu 243 de cai putere in dotare. Si, mult mai important decat atat, o autonomie EV de 69 km - astfel rezultand un consum mediu de carburant de 0.9%.

Meniul specific departamentului tehnic continua cu doua optiuni full hibrid, una de 180 CP, cu tractiune fata, iar alta de 183 de cai putere, echipata cu AWD - dupa cum au tinut sa precizeze oficialii Ford. Acelasi Kuga Facelift va mai putea fi comandat si intr-o configuratie 1.5 EcoBoost - sinonima cu 150 CP, despre care se mentioneaza ca este unica solutie oferita alaturi de o cutie manuala.

Daca vine vorba, in schimb, despre aspectul estetic, produsul lansat pe piata acum mai bine de patru ani si jumatate, inca din aprilie 2019, s-a ales cu un nou design la nivelul partii frontale, reteta caracteristica exteriorului plusand cu jante redesenate - de 17, 18, 19 sau 20 de inch, din aliaj, si un spoiler spate restilizat subtil. Din peisaj nu lipsesc - prea putin surprinzator, nici instrumentele digitale, cu ecran de 12.3".

Acelasi proaspat reimprospatat Kuga se va mai bucura si de compania unui display central de 13.2 inch, a unei tapiterii din piele ori instalatii audio de inalta fidelitate - ce poarta semnatura B&O. Ford a mai pregatit cumparatorilor si trapa panoramica - actionata electrica, camera de 360 de grade, conexiune 5G, climatizare cu reglare automata a temperaturii, incarcare wireless a telefonului mobil.

Ford Kuga Facelift

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (24) Poze Ford Kuga Facelift
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 26 Ianuarie 2024