Cel mai vandut hibrid plug-in din Europa a primit un facelift major. Noul model se lauda cu un consum mediu de doar 0.9 litri la 100 de kilometri. Cat costa in Romania

Cel mai vandut hibrid plug-in din Europa a primit un facelift major. Noul model se lauda cu un consum mediu de doar 0.9 litri la 100 de kilometri. Cat costa in Romania
  • Cel mai vandut hibrid plug-in din Europa a primit un facelift major
  • Noul model se lauda cu un consum mediu de doar 0.9 litri la 100 de kilometri
  • Cat costa in Romania
Distribuie pe Facebook

Lista cu dotari standard cuprinde inclusiv blocuri optice cu tehnologie LED. Plus instalatie de climatizare cu reglarea automata, pe doua zone, a temperaturii.

Prezentat publicului larg in urma cu mai bine de doua saptamani si jumatate - inca din ultima parte a lunii ianuarie, cel mai recent Kuga din istorie are, incepand de joi, si un pret de vanzare. 30.300 de euro este, mai precis, suma minima pe care cumparatorii respectivului autovehicul de la Ford o vor avea de achitat pe piata din Romania - acolo unde versiunea de baza gazduieste sub capota, in compartimentul motor, o unitate turbo in trei cilindri, cu capacitatea de 1.497 de centimetri cubi, pe benzina. Insotita de o cutie manuala in sase rapoarte, aceasta livreaza rotilor fata o putere maxima de 150 de cai - indeajuns pentru ca eterna problema a sprintului de la zero la 100 de kilometri pe ora ar trebui sa isi gaseasca, cu pedala de acceleratie la podea, rezolvarea intr-un interval de aproximativ 9.5 secunde.

Ford Kuga Facelift

Fisa cu specificatii de ordin tehnic a variantei cu pricina - mentionata si anterior, se incheie cu viteza de top de 195 de kilometri pe ora si consumul mediu de carburant de 6.4 litri la 100 de kilometri, in timp ce echiparea standard debuteaza cu blocurile optice acompaniate de tehnologia LED, plus jante cu diametrul de 17 inch, din aliaj confectionate. Din meniu nu lipsesc insa - mai mult sau mai putin surprinzator, nici senzorii de parcare, camera video pentru mersul cu spatele, instrumentele de bord digitale si configurabile, scaunele ajustabile pe opt directii, statia pentru incarcarea wireless a telefoanelor mobile, sistemul de infotainment condimentat cu un display tactil cu diagonala de 13.2 inch, tapiteria realizata din stofa, climatizarea cu reglare automata, pe doua zone, a temperaturii, bancheta rabatabila fractionat, iluminarea ambientala..

Cel mai nou Kuga din istorie isi va mai intampina viitorii cumparatori, in Romania, si in trei configuratii electrificate, lista cu optiuni debutand cu doua arome full hibrid - una de 180 de cai putere, cu tractiune fata, alta de 183 de cai putere si cu tractiune integrala. Fiecare dintre acestea mizeaza pe o cutie CVT pentru a sprinta de la zero la 100 de kilometri pe ora, cu pedala de acceleratie la podea, in 9.1 ori 8.3 secunde, lista cu caracteristici tehnice sfarsind cu viteza de top de circa 196 de kilometri ora - indiferent de alegerea facuta. Pentru savoarea de top, Ford va oferi un motor plug-in hibrid cu 243 de cai putere pe rotile fata, SUV-ul in cauza impresionand in special prin consumul mediu de carburant - multumita unei autonomii electrice de pana la 69 de kilometri, de numai 0.9 litri la 100 de kilometri.

Ford Kuga Facelift

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (24) Poze Ford Kuga Facelift
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 14 Februarie 2024