Cel mai vandut hibrid plug-in din Europa a primit un facelift major. Noul model se lauda cu un consum mediu de doar 0.9 litri la 100 de kilometri. Cum arata in realitate

Cel mai vandut hibrid plug-in din Europa a primit un facelift major. Noul model se lauda cu un consum mediu de doar 0.9 litri la 100 de kilometri. Cum arata in realitate
  • Cel mai vandut hibrid plug-in din Europa a primit un facelift major
  • Noul model se lauda cu un consum mediu de doar 0.9 litri la 100 de kilometri
  • Cum arata in realitate
Distribuie pe Facebook

Seria vestilor bune continua, mai mult sau mai putin surprinzator, cu un sistem audio de la B&O. Plus faruri Dynamic Pixel LED si conexiune 5G. Dupa cum precizam, de altfel, si anterior, in ziua premierei mondiale.

Dezvelit intregii planete acum mai bine de opt saptamani si jumatate, inca din a doua parte a lunii ianuarie, cel mai recent Kuga din istorie stie - cu siguranta, cum sa iasa in evidenta. Oferit si pe piata din Romania, la preturi incepand de la o suma de 30.300 de euro, respectivul SUV se remarca in special prin spoilerul fata complet redesenat - de un tratament similar bucurandu-se si grila radiatorului.

Reteta caracteristica departamentului exterior continua atat cu noi faruri - echipate cu tehnologia Dynamic Pixel LED, cat si cu jante din aliaj cu diametrul de pana la 20 de inch ori un spoiler spate restilizat subtil, pe cand meniul de la interior debuteaza cu doua displayuri color diferite, de pana la 13.2 inch. Unul destinat instrumentelor de bord digitale si configurabile, iar altul menit sa deserveasca sistemul multimedia compatibil, oarecum inutil de mentionat, cu Apple CarPlay, plus Android Auto.

Cel mai recent Ford Kuga din istorie se mai poate lauda atat cu o tapiterie din piele, cat si cu afisaj pe parbriz, conexiune 5G, incarcarea wireless a dispozitivelor mobile - potrivit unui comunicat pus la dispozitia presei. Conform documentului cu pricina, acelasi vehicul a mai pregatit si trei versiuni diferite de motorizare - varianta de top fiind condimentata cu un ansamblu PHEV sinonim cu 243 de cai putere.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 13 Martie 2024