Chinezii au lansat pe piata un sedan cu Lambo Doors si 462 de cai sub capota, care accelereaza de la 0 la 100 km/h in doar 3.9 secunde

Chinezii au lansat pe piata un sedan cu Lambo Doors si 462 de cai sub capota, care accelereaza de la 0 la 100 km/h in doar 3.9 secunde
  • Chinezii au lansat pe piata un sedan cu Lambo Doors si 462 de cai sub capota...
  • ... care accelereaza de la 0 la 100 km/h in doar 3.9 secunde
Distribuie pe Facebook

Oferit sub forma unei editii limitate la numai 999 de unitati, respectivul vehicul ofera inclusiv trei display-uri de dimensiuni generoase. Plus o instalatie audio de 1.216 wati.

Iti mai aduci aminte de Nezha S, masina cu care chinezii de la Hozon Auto vor sa concureze celebra Tesla Model 3? Ei bine, clientii berlinei cu o lungime de circa cinci metri - potrivit ultimelor informatii publicate de oficialii companiei producatoare, si alura de fastback au deja la dispozitie o prima varianta speciala.

Nezha S Yaoshi

Comercializata sub indicativul Yaoshi, respectiva versiune va fi disponibila, conform primelor detalii date publicitatii, intr-un numar de 999 de exemplare. Fiecare insotit de o caroserie finisata intr-o nuanta de Magic Night Black, Extreme Night Green ori Rushing Silver si acompaniata de portiere cu deschidere verticala pentru soferul si pasagerul din dreapta.

La interior, in schimb, automobilul prezentat publicului larg sub numele de Nezha S Yaoshi impresioneaza in special prin plansa de bord accesorizata cu trei display-uri de dimensiuni generoase, de 13.3, 17.6 si 12.3". Nu lipseste din peisaj - mai mult ori mai putin surprinzator, nici instalatia audio de 1.216 wati.

Sub capota, propulsia este asigurata de doua motoare electrice si un total de circa 462 de cai, de unde si o acceleratie de la 0 la 100 km/h in 3.9 secunde. Daca vine vorba despre nota de plata, cumparatorii vor avea de achitat echivalentul a 50.000 de euro, suma in schimbul careia vor primi, aparent, si incarcari gratuite in limita a 2.000 kWh pe an la statiile Nezha.

Nezha S Yaoshi

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 13 Iulie 2022