Chinezii au lansat pe piata un SUV cu trei display-uri, sase scaune si 21 de boxe

Chinezii au lansat pe piata un SUV cu trei display-uri, sase scaune si 21 de boxe
  • Chinezii au lansat pe piata un SUV...
  • ... cu trei display-uri, sase scaune si 21 de boxe
Distribuie pe Facebook

Lista atractiilor principale cuprinde inclusiv un sistem de propulsie cu 408 cai si 600 Nm.

Primele zile ale lunii aprilie marcheaza debutul unei noi masini spectaculoase Made in China, oficialii companiei Li Auto publicand la sfarsitul acestei saptamani primele fotografii si informatii oficiale ale modelului comercializat sub numele de L9.

Respectiva reteta, disponibila in schimbul unei sume ce echivaleaza cu circa 70.000 de dolari, debuteaza cu o lungime de 5.2 metri, pe cand latimea masoara 1.998 de milimetri, aparent.

Li Auto L9

Li Auto L9

Aceiasi chinezi de la Li Auto au mai dezvaluit, totodata, si ca noul L9 are o inaltime de 1.8 metri, impozantul vehicul plusand cu un ampatament de 3.105 milimetri. Pe scurt, dimensiuni demne de prima si, momentan, singura generatie de BMW X7.

Daca vine vorba insa despre design-ul propriu-zis, printre ingredientele ce compun meniul exterior se numara si o pereche de lumini de zi unite, similar stopurilor, cu o banda iluminata.

Vestile bune culmineaza cu setul de trei display-uri, fiecare cu diagonala generoasa de 15.7 inch, de la interior, doua dintre acestea fiind instalatie de oficialii companiei chineze Li Auto la nivelul plansei de bord. Daca mai trebuia cumva precizat.

Spectaculoasa creatie oferita sub denumirea de L9 dispune, dupa cum mentionam inclusiv anterior, si de sase scaune individuale: cu incalzire, cu reglare electrica, dar si cu masaj.

Chinezii de la Li Auto vor mai pune la dispozitia clientilor si o instalatie audio cu 21 de boxe si tehnologie 4D. Din peisaj nu lipsesc nici suspensia pe aer, frigiderul sau, extrem de important, sistemul de rulare autonoma de nivel patru din cinci.

Propulsia este asigurata de doua motoare electrice si un benzinar 1.5 turbo ce are rolul de generator, fisa cu specificatii de ordin tehnic continuand cu un total de 408 cai si 600 Nm.

Demne de atentia clientilor sunt si bateria cu capacitatea de 44.5 kWh, si rezervorul de 65 de litri, ce asigura impreuna o autonomie maxima de 1.200 de kilometri. Asa cum anunta oficialii companiei Li Auto in comunicatul de presa dat publicitatii.

Li Auto L9

Li Auto L9

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (9) Poze Li Auto L9
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 7 Aprilie 2022