Chinezii au lansat propriul M5. Noul Aito M5 are un display central de 15.6 inch si boxe in tetiere

Chinezii au lansat propriul M5. Noul Aito M5 are un display central de 15.6 inch si boxe in tetiere
  • Chinezii au lansat propriul M5
  • Noul Aito M5 are un display central de 15.6 inch si boxe in tetiere
Distribuie pe Facebook

Vestile mai mult sau mai putin bune - in functie de fiecare persoana in parte, continua la nivelul gamei de motorizari, acolo unde clientii vor descoperi trei versiuni de performanta, printre care si o varianta dotata cu aproximativ 500 de cai putere.

Aventura chinezilor de la Huawei in segmentul auto continua - zilele acestea, cu un nou episod, celebrul producator de echipamente de telecomunicatii facand recent, inca o data, echipa cu specialistii companiei Seres si lansand pe piata un SUV cu o denumire legendara. Vandut sub marca Aito, modelul prezentat publicului larg sub numele de M5 iese in evidenta printr-un design familiar la nivel de exterior, grila de dimensiuni generoase a radiatorului, pragurile proeminente si stopurile unite cu o banda iluminata numarandu-se printre principalele elemente de atractie.

Aito M5

De cealalta parte a portierelor - la interior, respectiva masina se remarca in special prin display-ul central cu diagonala de 15.6 inch, insa nici ceasurile de bord digitale si configurabile, volanul cu doar doua spite si diferite comenzi, boxele din dotarea tetierelor ori consola plutitoare nu vor trece intocmai neobservate; ba dimpotriva, am putea spune si nu am gresi cu nimic.

Oferita - aparent, alaturi de un sasiu realizat integral din aluminiu, gama Aito M5 a pregatit, sub capota, unul sau doua motoare electrice, insotit(e) de o baterie de 40 kWh si un propulsor turbo de 1.5 litri, pe benzina, ce actioneaza ca generator. Asa cum precizam si anterior, in randurile de mai sus, clientii vor avea la dispozitie trei versiuni diferite de performanta, printre care si o varianta disponibila impreuna cu aproximativ 500 cai putere, capabila sa rezolve ecuatia 0 - 100 de kilometri pe ora in 4.4 secunde, dupa cum se mentioneaza intr-un comunicat de presa.

Aito M5

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (22) Poze Aito M5
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 5 Aprilie 2022