Chinezii care au cumparat Volvo au lansat o noua masina de lux pe piata. Primele informatii si fotografii oficiale au fost publicate chiar acum

Chinezii care au cumparat Volvo au lansat o noua masina de lux pe piata. Primele informatii si fotografii oficiale au fost publicate chiar acum
  • Chinezii care au cumparat Volvo au lansat o noua masina de lux pe piata
  • Primele informatii si fotografii oficiale au fost publicate chiar acum
Distribuie pe Facebook

Printre ingredientele care dau savoare variantei imbunatatite a retetei pe nume Zeekr 001 se numara si o baterie de 140 kWh. Capabila sa asigure, in teorie, o autonomie de peste 1.000 de kilometri.

Dezvelit publicului larg in urma cu aproape doi ani, inca din primavara lui 2021, primul shooting brake cu propulsie 100% electrica din istorie a revenit de curand - chiar pe parcursul zilelor precedente, in lumina intensa a reflectoarelor. Explicatia - comercializat sub denumirea de Zeekr 001, respectivul produs de la Geely a primit, recent, nenumarate noutati de ordin tehnic si tehnologic, lista atractiilor principale culminand cu pachetul de baterii Kirin, cu capacitate de 140 kWh, indeajuns pentru o autonomie de pana la 1.032 de kilometri.

Zeekr 001 Facelift

Meniul cu pricina este completat in continuare - inclusiv de aceasta data, de baterii de 86 si 100 kWh, capabile sa asigure o autonomie de 546-741 de kilometri, potrivit standardelor CLTC. Lasand in urma informatiile legate de eficienta si trecand - intr-un final, la detaliile despre performante, autovehiculul companiei aflate in posesia Volvo ofera doua versiuni diferite: fie cu 272 de cai pe puntea spate, fie cu o putere de 544 CP livrata ambelor punti pentru un 0 - 100 km/h in 3.8 secunde.

Asteptat sa isi faca aparitia pe strazi si in showroom-uri - la vanzare, in urmatoarea perioada de timp, la preturi incepand de la echivalentul sumei de 41.108 euro, noul Zeekr 001 pluseaza cu multiple nuante exterioare proaspete. Pe cand interiorul are de gand sa isi surprinda potentialii cumparatori alaturi de o gama variata de dotari si echipamente premium - precum scaune multifunctionale, cu actionare electrica, incalzire, ventilatie, masaj, insertii de piele Nappa, accente de Alcantara, o instalatie audio de la Yamaha, un display central de 14.7".

Zeekr 001 Facelift

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (23) Poze Zeekr 001 Facelift
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 16 Martie 2023