Chinezii prezinta masina la care Mercedes, Audi si BMW doar viseaza. Cand se lanseaza in Europa

Chinezii prezinta masina la care Mercedes, Audi si BMW doar viseaza. Cand se lanseaza in Europa
  • Chinezii prezinta masina la care Mercedes, Audi si BMW doar viseaza
  • Cand se lanseaza in Europa
Distribuie pe Facebook

Pe piata din China, nota de plata porneste de la echivalentul a putin peste 48.000 de euro in cazul in care clientul alege sa inchirieze bateria, respectiv aproape 57.000 de euro daca acesta ia decizia de a o cumpara.

Chinezii de la Nio au anuntat, zilele trecute, data de la care spera ca noul sedan cu propulsie suta la suta electrica pe nume ET7 sa ajunga in showroom-urile de pe teritoriul Germaniei. Daca totul decurge potrivit planului actual, primele exemplare vor ajunge in tara europeana mentionata (si) anterior pe parcursul semestrului cu numarul patru al anului 2022, conform unui comunicat oficial de presa.

NIO ET7

NIO ET7

Suma pe care clientii de pe Batranul Continent o vor avea de achitat nu reprezinta, la momentul de fata, decat un mare mister, insa, pe piata din China, preturile incep de la putin peste 48.000 de euro in cazul in care bateria va fi inchiriata, respectiv aproape 57.000 de euro daca acesta va fi cumparata, daca mai trebuia mentionat.

Chinezii de la Nio au mai anuntat anterior, totodata, si ca noul sedan cu propulsie suta la suta electrica pe nume ET7 va fi oferit, pe piata din China, in trei configuratii diferite. Printre care si una capabila sa accelereze de la 0 la 100 de kilometri pe ora in 3.9 secunde si, mult mai important decat, sa parcurga pana la 1.000 de kilometri cu o incarcare a bateriei cu capacitatea de 150 kWh din dotare, evident.

Lista atractiilor principale cuprinde, printre altele, si un sistem de rulare autonoma compus (inclusiv) dintr-o camera cu rezolutia de peste sase ori mai mare decat in cazul unei Tesla, 8 versus 1.2 megapixeli, si cipuri Nvidia cu o putere de procesare de aproximativ sapte ori mai mare decat in cazul celor oferite, din nou, de Tesla.

NIO ET7

NIO ET7

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (13) Poze NIO ET7
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 15 Septembrie 2021