Cine ar fi crezut? Un Renault cu propulsie 100% electrica este Masina Anului 2024 in Europa!

Cine ar fi crezut? Un Renault cu propulsie 100% electrica este Masina Anului 2024 in Europa!
  • Cine ar fi crezut?
  • Un Renault cu propulsie 100% electrica este Masina Anului 2024 in Europa!
Distribuie pe Facebook

Urmatoarea treapta a clasamentului a fost ocupata de Seria 5, podiumul fiind completat de noul Peugeot 3008.

Introdusa cu mare fast si tam-tam in urma cu mai bine de sase luni - inca de la inceputul toamnei trecute, cea mai recenta generatie a francezului Renault Scenic a fost votata de curand, chiar la sfarsitul saptamanii precedente, Masina Anului 2024 in Europa. Aceasta a reusit sa obtina un total de 329 de voturi, depasind modele ca BMW Seria 5, cu 308 voturi, si - nu in ultimul rand, Peugeot 3008, cu 197 de voturi.

Lista anterior mentionata continua - dupa cate se precizeaza in comunicatul pus la dispozitia presei de specialitate, cu KIA EV9, cu 190 de voturi, cu Volvo EX90, cu 168 de voturi, cu BYD Seal, cu 131 de voturi, si - mai mult sau mai putin surprinzator, de la caz la caz, cu Toyota C-HR, cu 127 de voturi.

Pe piata auto din Romania, cea mai noua generatie a francezului Renault Scenic se vinde la preturi incepand de la suma de 39.900 de euro - cu potentialii cumparatori avand de ales intre doua configuratii diferite, cu versiunea entry-level combinand o unitate de 170 de cai putere si un acumulator de 60 kWh. Varianta de top mizeaza - in schimb, atat pe un motor de 220 de cai putere, cat si pe o baterie de 87 kWh.

Oferta cu pricina cuprinde inclusiv trei niveluri diferite de echipare - si optiunea de baza bucurandu-se in standard de dotari precum: faruri Pure LED Vision, jante din aliaj, cu diametrul de 19 inch, stopuri Full-LED, instrumente de bord digitale, airbag central, display tactil de noua inch, climatizare automata.

Renault Scenic E-Tech

Renault Scenic E-Tech

Renault Scenic E-Tech

Renault Scenic E-Tech

Renault Scenic E-Tech

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (96) Poze Renault Scenic E-Tech
mai multe