Compania care a lansat un Volvo cu 1000 Nm sub capota lucreaza acum la o masina pentru muritorii de rand

Compania care a lansat un Volvo cu 1000 Nm sub capota lucreaza acum la o masina pentru muritorii de rand
  • Polestar anunta debutul unui nou automobil
  • Este vorba despre un rival pentru Tesla Model 3
  • Sub capota regasim un sistem electric u 400 CP
Distribuie pe Facebook

O prima fotografie a noului Polestar 2 a fost publicata chiar zilele acestea, in timp ce lansarea oficiala a modelului concurent cu... Model 3 va avea loc peste doar cateva saptamani.

La mai bine de 12 luni de la debutul celebrului One - un coupe cu arhitectura de Volvo S90 si propulsie hibrida care genereaza undeva in jurul a 600 de CP, compania Polestar anunta lansarea unui nou model.

Polestar 1Polestar 1 - Privire din fata

Botezat extrem de simplu... 2, automobilul in cauza este asteptat sa isi faca aparitia in fata publicului peste doar cateva saptamani, atunci cand vom afla si care sunt atuurile sale fata de o Tesla Model 3, impotriva careia va concura.

Pentru moment, oficialii companiei Polestar au dezvaluit ca viitorul lor model va oferi o caroserie de tip fastback, sub capota careia va fi instalata un sistem de propulsie complet electric, cu aproape 400 de CP.

Informatiile referitoare la timpul necesar realizarii acceleratiei de la 0 la 100 de km/h, dar si valoarea din dreptul autonomiei totale a viitorului automobil reprezinta, cel putin pentru acest moment, doar un mare mister.

Din fericire pentru fanii tehnologiilor de ultima generatie, compania Polestar s-a grabit sa dezvaluie ca automobilul ce urmeaza a fi comercializat sub denumirea... 2 va primi un sistem de infotainment pe baza de Android.

Totodata, despre viitorul concurent al Tesla Model 3 se mai spune si ca va avea un pret de vanzare similar notei de plata care insoteste modelul cu propulsie electrica de peste Ocean, disponibil in mai multe variante de performanta.

Asa cum precizam si anterior, chiar in randurile de mai sus, cel de-al doilea produs al companiei Polestar a fost programat sa debuteze peste doar cateva saptamani, in timp ce premiera publica ar putea avea loc la Geneva.

Polestar 2 - Prima pozaPolestar 2 - Imagine teaser

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze Polestar 1
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 7 Ianuarie 2019