Consuma doar 1,5 la suta. El este Hyundai-ul care te va face sa renunti la orice Volkswagen

Consuma doar 1,5 la suta. El este Hyundai-ul care te va face sa renunti la orice Volkswagen
  • Hyundai publica o noua galerie foto a modelului Ioniq
  • Automobilul sud-coreean ofera trei sisteme de propulsie eco
  • Clientii au la dispozitie doi hibrizi si o electrica
Distribuie pe Facebook

Il poti avea atat intr-o versiune electrica, cat si intr-o varianta hibrid. Daca mergi pe modelul Plug-In, consumul mediu nu va depasi 1,5 la suta. In plus, vesti numai bune avem si la nivelul pretului...

Desfasurata in perioada 3 - 16 martie 2016, cea de-a 86-a editie a Salonului International de la Geneva a venit cu numeroase surprize pentru iubitorii de automobile din lumea intreaga.

Noua gama Hyundai Ioniq a fost una dintre atractiile principale ale respectivului eveniment organizat la inceputul acestei primaveri, modelul sud-coreean impresioneaza in special prin optiunile de motorizari puse la dispozitia clientilor sai.

Vorbim, mai exact, de trei sisteme de propulsie prietenoase cu mediul, marea batalie urmand a se da intr-o versiune electrica, o varianta hibrid si, nu in ultimul rand, una de tip Plug-In.

Hyundai IoniqHyundai Ioniq

In primul caz, noul Hyundai Ioniq este livrat la pachet alaturi de un benzinar aspirat de 1.6 litri si 105 CP, caruia i se alatura un motor electric de 43.5 CP. Puterea maxima disponibila se ridica la 141 CP si ajunge la roti printr-o cutie DSG cu 6 trepte.

Conform oficialilor producatorului sud-coreean de automobile, acul vitezometrului actioneaza in situatia data pana la 185 km/h, pe cand consumul mediu nu depaseste 3.3 litri la 100 kilometri.

Urmatoarea pe lista, versiunea 100% electrica este pusa in miscare de o unitate cu 120 de cai putere, printre cifrele inscrise in cadrul fisei tehnice regasindu-se atat o viteza de top de 165 km/h, cat si o autonomie totala care depaseste 250 kilometri.

Hyundai Ioniq

La final ne-a ramas varianta Plug-In, care apeleaza la acelasi benzinar aspirat de 1.6 litri si 105 CP anterior amintit, plus un motor electric care de-aceasta data livreaza 61 de cai putere.

Servit alaturi de aceste ingrediente, noul Hyundai Ioniq are nevoie de numai 1.5 litri de carburant pentru a parcurge clasica distanta de 100 km. Un mod complet electric este, de asemenea, prezent si activ pentru aproximativ 50 de kilometri.

Acum referitor la pretul de achizitie, adevarul este ca el lipseste cu desavarsire atunci cand vine vorba despre Romania, insa in Marea Britanie avem un minimum de 19.995 lire.

Hyundai IoniqHyundai Ioniq

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (88) Poze Hyundai Ioniq
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 6 Iulie 2016