Costa sub 30.000 de euro si are 550 km autonomie. VIDEO in detaliu cu electrica poporului

Costa sub 30.000 de euro si are 550 km autonomie. VIDEO in detaliu cu electrica poporului
  • Primul Volkswagen de serie 100% electric
  • Trei versiune de motorizare
  • Autonomie de pana la 550 de kilometri
Distribuie pe Facebook

Cei de la Top Gear au publicat un video in detaliu cu primul Volkswagen (de serie) echipat cu un sistem de propulsie full electric. Botezat ID.3, acesta a fost prezentat in premiera in cadrul Salonului Auto de la Frankfurt.

Volkswagen si-a surprins fanii de la Frankfurt cu primul model 100% electric lansat vreodata de brand-ul din Wolfsburg. Este vorba despre ID.3, care este totodata si primul model construit pe platforma MEB dedicata masinilor cu zero emisii.

Avem un pachet de baterii asezat complet plat sub podeaua masinii, transmisie automata cu un singur raport, motor electric incorporat in puntea spate si trei versiuni din care sa aleaga clientii: cu baterie de 45 kWh si autonomie maxima de 330 kilometri, baterie de 58 kWh si autonomie maxima de pana la 420 kilometri si varful de gama care poate parcurge pana la 550 de kilometri cu o singura incarcare, multumita unei baterii cu capacitatea de 77 kWh.

Fara indoiala cel mai important aspect ramane pretul. Asta pentru ca producatorul german de automobile a promis ca noul ID.3, versiunea de baza desigur, va costa sub 30.000 de euro pe piata din Germania.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 16 Septembrie 2019