Cu jantele de 15 inch consuma numai 3,4 la suta. Volanul incalzit si climatizarea automata sunt standard

Cu jantele de 15 inch consuma numai 3,4 la suta. Volanul incalzit si climatizarea automata sunt standard
  • Noul Hyundai Ioniq este disponibil alaturi de trei sisteme de propulsie alternativa
  • Versiunea Hybrid are o putere maxima de 141 CP si consuma numai 3.4 litri la 100 km
  • Echiparea standard include volan si scaune fata incalzite, climatizare automata etc
Distribuie pe Facebook

In Romania, preturile pornesc de la 26.168 de euro insa, pentru o scurta perioada de timp, clientii primesc o reducere considerabila, de peste 3.500 de euro.

Hyundai este singura companie auto din lume care ofera acelasi model alaturi de trei sisteme de propulsie alternativa, noul Ioniq fiind disponibil la vanzare intr-o versiune hybrid, o varianta plug-in hybrid, dar si impreuna cu o motorizare complet electrica.

Subiectul principal al acestui material il reprezinta versiunea hybrid, care combina un benzinar de 1.6 litri si 105 CP cu un motor electric de 43.5 CP, puterea maxima a sistemului de propulsie alternativa ridicandu-se la 141 CP, potrivit producatorului sud-coreean.

De livrarea acesteia catre roti se ocupa o cutie automata cu sase rapoarte si dublu ambreiaj, astfel ca acceleratia de la 0 la 100 km/h se realizeaza in aproximativ 10.8 secunde, acul vitezometrului continuandu-si apoi incursiunea pana la pragul celor 185 km/h.

Fiind un automobil hibrid, puncul forte al noului Hyundai Ioniq Hybrid il reprezinta consumul mediu de carburant: cu jantele de 15 inch, modelul sud-coreean parcurge distanta de 100 km cu numai 3.4 litri de benzina, dupa cum sta scris in fisa tehnica.

Pe piata din Romania, preturile de lista pornesc de la 26.168 de euro, insa clientii sunt asteptati in showroom-uri alaturi de doua promotii diferite, printre care si una care se incheie la sfarsitul acestei luni, ce consta intr-o reducere considerabila, de peste 3.500 de euro.

In echiparea standard, chiar si cel mai ieftin Hyundai Ioniq Hybrid dispune de lumini de zi cu tehnologie LED, camera pentru marsarier, volan si scaune fata cu incalzire, un display tactil de cinci inch, dar si pilot automat adaptiv ori franare autonoma de urgenta.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 29 Decembrie 2017