Cumperi una si mergi gratis. BMW a lansat in Romania masina care consuma doar 1,3 la suta

Cumperi una si mergi gratis. BMW a lansat in Romania masina care consuma doar 1,3 la suta
  • Cumperi una si mergi gratis
  • BMW a lansat in Romania masina care consuma doar 1,3 la suta
Distribuie pe Facebook

Lista cu dotari standard cuprinde inclusiv transmisie automata si jante din aliaj cu diametrul de 17 inch.

Prezentata publicului larg in urma cu mai bine de doi ani si jumatate, inca din prima parte a toamnei lui 2018, cea mai recenta generatie a gamei comercializate sub denumirea de BMW Seria 3 se vinde - zilele acestea - in nenumarate versiuni si configuratii. Printre optiunile puse la dispozitia clientilor se numara - mai nou - si o varianta 320e, lansata pe piata din Romania chiar in cursul saptamanii trecute.

Disponibila la preturi incepand de la 44.328 de euro, respectiva masina combina o unitate turbo de doi litri si 163 de cai putere, pe benzina, cu un motor electric de 83 de kilowati si-o baterie cu capacitatea neta de 11.15 kWh, astfel rezultand un total de pana la aproximativ 204 CP si 350 Nm.

O cutie automata cu opt rapoarte si un sistem de tractiune spate completeaza fisa tehnica a versiunii pe care BMW o comercializeaza sub numele de 320e, respectiva varianta de motorizare reusind - prin urmare - sa accelereze de la 0 la 100 km/h in doar 7.6 secunde. Si mai impresionanta este insa valoarea din dreptul consumului mediu de carburant - intre 1.3 si 1.8 litri la 100 de kilometri, daca-ti vine sa crezi.

In ceea ce priveste lista cu dotari standard, meniul disponibil in schimbul sumei de 44.328 de euro mentionata anterior cuprinde inclusiv jante pe 17 inch si tapiterie din stofa Hevelius, plus ornamente argintii cu finisare mata, dar si pilot automat cu functie de franare sau servicii BMW ConnectedDrive.

2019 BMW Seria 3 - Galerie Foto

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (389) Poze 2019 BMW Seria 3 - Galerie Foto
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 19 Aprilie 2021