Carcotasii spun ca seamana cu Lexus. Uite cum arata, pe viu, noul BMW Seria 3

Carcotasii spun ca seamana cu Lexus. Uite cum arata, pe viu, noul BMW Seria 3
  • BMW a lansat zilele acestea un nou Seria 3
  • Modelul bavarez vine cu un design complet schimbat
  • Initial vor fi oferite motoare cu pana la 265 CP
Distribuie pe Facebook

BMW a lansat zilele acestea o noua generatie a modelului Seria 3, iar internetul s-a grabit sa afirme ca aduce prea mult cu un Lexus din spate. Adevarul, in urmatorul material video.

Aflata in plina desfasurare, editia din acest an a Salonului Auto International de la Paris a marcat debutul unui nou BMW Seria 3. Ajuns la generatia cu numarul sapte, modelul companiei bavareze vine acum cu un plus de 41 de milimetri la nivel de ampatament, in timp ce greutatea a scazut cu pana la 55 de kilograme - comparativ cu vechiul F30.

Numeroase modificari intalnim si la exterior, acolo unde viitorul concurent al duoului format din Audi A4 si Mercedes C-Class imprumuta mai multe detalii de la proaspat (re)lansatul X5. Nu este insa si cazul blocurilor optice posterioare, despre care multi s-au grabit sa afirme ca se aseamana izbitor cu cele montate de Lexus pe ultimele sale produse.

In cabina, generatia cu numarul sapte a modelului BMW Seria 3 se identifica aproape instant cu noile Z4, X5 si Seria 8, si in cazul de fata plansa de bord fiind dominata de doua display-uri de dimensiuni generoase. Unul dintre acestea se regaseste in spatele volanului cu trei spite si are sarcina de a afisa instrumentele de bord digitale, dar si configurabile.

Sub capota, automobilul companiei bavareze ofera - asemeni duoului format din Audi A4 si Mercedes C-Class, o gama variata de motorizari, atat cu patru cilindri, cat si in sase pistoane. Pe benzina si motorina, respectivele unitati dezvolta puteri maxime de pana la 265 CP, livrate ulterior fie puntii spate, fie tuturor celor patru roti, de la caz la caz.

Asemeni modelelor de ultima generatie, noul BMW Seria 3 se poate lauda la randul sau cu o serie de sisteme active care ii permit sa se conduca de unul singur in anumite situatii. Pe partea de confort, printre dotarile disponibile se numara inclusiv un plafon panoramic mai generos ca pana acum, iluminare ambientala si instalatie audio cu 16 difuzoare.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 3 Octombrie 2018