Cumperi una si mergi gratis. Skoda a lansat in Romania masina care consuma doar 1,4 la suta

Cumperi una si mergi gratis. Skoda a lansat in Romania masina care consuma doar 1,4 la suta
  • Skoda lanseaza Superb iV si pe piata din Romania
  • Versiunea PHEV promite un consum mediu de 1,4 - 1,5%
  • Nota de plata se ridica la cel putin 33.381 de euro
Distribuie pe Facebook

Echiparea standard cuprinde inclusiv cutie automata, jante din aliaj si faruri Basic LED, potrivit configuratorului oficial.

Prima luna a noului an marcheaza debutul unei noi versiuni de motorizare in gama Skoda Superb Facelift, clientii limuzinei cehe putand opta acum, in premiera absoluta, si pentru un sistem de propulsie plug-in hybrid. Comercializata pe piata din Romania la preturi incepand de la 33.381 de euro, varianta in cauza combina o unitate electrica si un benzinar 1.4 TSI pentru o putere maxima de 218 cai.

O cutie automata cu sase rapoarte si dublu ambreiaj, la care se adauga un sistem de tractiune fata, completeaza fisa cu specificatii tehnice a modelului vandut sub indicativul iV, insa timpul necesar realizarii acceleratiei de la 0 la 100 de kilometri pe ora ramane un mare mister - cel putin momentan.

Vestea buna? Stim, in schimb, consumul mediu de carburant: doar 1.4 - 1.5 litri la suta de km, potrivit primelor informatii oficiale date publicitatii, cu mentiunea ca acesta scade pana la zero in cazul selectarii modului de rulare complet electric, capabil sa acopere distante de pana la 55 de kilometri, dupa cum au anuntat anterior sefii companiei producatoare de automobile din Mlada Boleslav.

In ceea ce priveste echiparea standard, ei bine... noua Skoda Superv iV se poate lauda inclusiv cu faruri Basic LED, jante din aliaj pe 17 inch, Front Assistant, Light Assistant, KESSY GO, Wireless Smartlink, plus navigatie Amundsen, cllimatizare automata sau Dynamic Chassis Control, de exemplu.

Aceeasi limuzina ceha comercializata pe piata din Romania la preturi incepand de la 33.381 de euro ofera - optional, insa - si Adaptive Cruise Control, Area View ori Crew Protect Assist. Totodata, clientii cu dare de mana au posibilitatea de a opta contracost si pentru camera video spate, incalzire stationare cu telecomanda, parbriz si scaune incalzite, trapa electrica, stergator luneta, pachet TOP LED etc.

Skoda Superb iV intra in productie

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 7 Ianuarie 2020