Daca nu vrei s-auzi de nemti, asta e masina TA. Are 365 de cai sub capota, aspect de coupe la exterior si interior de mare lux

Daca nu vrei s-auzi de nemti, asta e masina TA. Are 365 de cai sub capota, aspect de coupe la exterior si interior de mare lux
  • Daca nu vrei s-auzi de nemti, asta e masina TA
  • Are 365 de cai sub capota, aspect de coupe la exterior si interior de mare lux
Distribuie pe Facebook

Lista atractiilor principale continua cu un timp mai mic de cinci secunde pentru sprintul de la 0 la 96 de kilometri pe ora.

Cea de-a doua jumatate a lunii aprilie marcheaza debutul primei masini electrice de la Genesis, divizia de lux a companiei Hyundai. Botezata simplu, dar extrem de sugestiv Electrified G80, respectiva creatie iese in evidenta printr-un pachet estetic familiar, imprumutat de la versiunile pe benzina ale gamei care concureaza cu Audi A6, BMW Seria 5 si Mercedes E-Class.

Prin urmare, lista atractiilor principale debuteaza cu celebrele blocuri optice duble, insotite de o grila supradimensionata la nivelul partii frontale si o linie a plafonului alungita in partea din spate a caroseriei, ca in cazul unui fastback.

Genesis Electrified G80

Aceeasi reteta specifica departamentului exterior continua cu jantele din aliaj pe 19 inch, nuanta Matira Blue si plafonul acoperit cu panouri solare, in timp ce interiorul impresioneaza in special prin cele doua display-uri color montate in partea de sus a plansei de bord. Noua varianta pe nume Genesis Electrified G80 a mai pregatit si o tapiterie Dark Green in doua culori.

Totodata, din peisaj nu lipsesc nici volanul multifunctional cu design in patru spite, comenzile tactile pentru climatizare sau materialele realizate din lemn si PET-uri reciclate, potrivit mai multor informatii si detalii date publicitatii.

Sub capota, prima masina cu propulsie electrica din gama Genesis, divizia de lux a companiei Hyundai, a pregatit doua motoare si pana la 365 de cai. Pentru moment, capacitatea bateriei nu ramane decat un mister, insa produsul prezentat publicului larg sub denumirea de Electrified G80 promite sa ofere o autonomie totala de >500 de kilometri, potrivit standardelor NEDC.

Fisa cu specificatii tehnice cuprinde inclusiv un sprint de la 0 la 96 de kilometri pe ora in 4.9 secunde, dar si o reincarcare de la 10 la 80% in 22 de minute in conditiile utilizarii unei statii de 350kW, conform comunicatului de presa.

Genesis Electrified G80

Genesis Electrified G80

Genesis Electrified G80

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (10) Poze Genesis Electrified G80
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 20 Aprilie 2021