Daca nu vrei s-auzi de nemti, asta-i masina ta

Daca nu vrei s-auzi de nemti, asta-i masina ta
  • Daca nu vrei s-auzi de nemti...
  • ... asta-i masina ta
Distribuie pe Facebook

Nota de plata nu reprezinta - pentru moment, decat un mare mister si-o necunoscuta de proportii, conducerea marcii producatoare dezvaluind - in schimb, ca startul comenzilor se va da chiar din aceasta vara.

Prezentata publicului larg acum mai bine de patru ani - inca de la inceputul lui 2018, prima generatie a masinii vandute de Lexus sub denumirea de UX se apropie incet, dar sigur de finalul carierei sale. Este si motivul pentru care oficialii marcii din Tara Soarelui Rasare au anuntat de curand - pe parcursul zilelor acestea, mai multe imbunatatiri pentru rivalul actualelor Audi Q3, BMW X1 si Mercedes GLA.

Lexus UX Facelift

Oferita atat intr-o versiune hibrida - comercializata sub indicativul 250h, cat si intr-o varianta pe benzina pe nume UX 200, noua reteta propune inclusiv o doza extra de sportivitate vizuala - multumita introducerii unei echipari F Sport Design.

Aceeasi prima generatie a masinii vandute de Lexus sub denumirea de UX se mai poate lauda - in urma tratamentului suferit, si cu cateva optiuni proaspete la nivel de nuante exterioare, pe cand interiorul se remarca in special prin consola centrala redesenata. Datorata inlocuirii vechiului sistem multimedia - insotit de un trackpad extrem de controversat, cu unul mai performant, cu display tactil in dotare.

Compania din Tara Soarelui Rasare promite - pentru varianta imbunatatita a retetei care rivalizeaza cu actualele Audi Q3, BMW X1 si Mercedes GLA, inclusiv o caroserie mai rigida, respectiva versiune bucurandu-se si de noi sisteme de asistenta.

Lexus UX Facelift

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (23) Poze Lexus UX Facelift
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 23 Mai 2022