Daca nu vrei s-auzi de nemti, asta-i masina ta. Are 435 de cai sub capota, faruri Full LED si scaune ventilate

Daca nu vrei s-auzi de nemti, asta-i masina ta. Are 435 de cai sub capota, faruri Full LED si scaune ventilate
  • Daca nu vrei s-auzi de nemti, asta-i masina ta
  • Are 435 de cai sub capota, faruri Full LED si scaune ventilate
Distribuie pe Facebook

Lista atractiilor principale cuprinde inclusiv jante pe 20 de inch. Plus un sistem audio cu 14 boxe.

Prezentata publicului larg in urma cu mai bine de doi ani - inca din ultima parte a lui 2020, cea dintai generatie a gamei oferite de compania Genesis sub numele de GV70 se vinde, zilele acestea, in numeroase variante si configuratii. Printre optiunile puse de producatorul sud-coreean la dispozitia clientilor se regaseste, mai nou, si o versiune comercializata sub denumirea de Electrified GV70 - alaturi de o pereche de motoare electrice, respectiva solutie traducandu-se printr-o putere de aproape 435 CP.

Genesis Electrified GV70

Genesis Electrified GV70

Conceputa special pentru a concura impotriva unor rivali precum Tesla Model Y - in cazul in care mai era necesara cumva o astfel de precizare, reteta in cauza continua cu o baterie cu capacitatea de 77.4 kWh, cumparatorii SUVului cu pricina urmand a experimenta si o dotare extrem de generoasa, printre echipamentele disponibile in standard sau optional regasindu-se o pereche de faruri cu LED, un set de jante din aliaj cu diametrul de 20 de inch, o tapiterie realizata din piele Nappa, cu detalii sub forma de carouri.

Aceeasi reteta botezata Genesis Electrified GV70 se mai poate mandri - mai mult ori mai putin surprinzator, si cu o trapa panoramica, cu insertii metalice, cu accente de aluminiu, cu instrumente de bord digitale. Din peisaj nu lipsesc - ba dimpotriva, nici scaunele fata cu reglare electrica si functie de ventilatie, volanul si bancheta spate cu incalzire, display-ul central cu diagonala de 14.5 inch, instalatia audio cu 14 boxe semnate de specialistii Lexicon, afisajul pe parbriz, incarcarea wireless a telefonului mobil.

Genesis Electrified GV70

Genesis Electrified GV70

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (27) Poze Genesis Electrified GV70
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 28 Noiembrie 2022