Daca nu vrei s-auzi de nemti, asta-i masina ta. Compania producatoare tocmai a publicat primele poze oficiale

Daca nu vrei s-auzi de nemti, asta-i masina ta. Compania producatoare tocmai a publicat primele poze oficiale
  • Daca nu vrei s-auzi de nemti, asta-i masina ta
  • Compania producatoare tocmai a publicat primele poze oficiale
Distribuie pe Facebook

Lista atractiilor principale ar putea cuprinde inclusiv o motorizare cu sase cilindri in V si pana la 373 de cai putere.

Divizia de lux a companiei Hyundai continua seria lansarilor spectaculoase, oficialii marcii Genesis publicand in cursul diminetii zilei de astazi primele imagini si detalii ale mult anticipatului GV70. Programata sa-si faca aparitia pe strazile planetei Terra chiar in perioada urmatoare de timp, cea de-a doua masina de tip SUV din istoria producatorului care concureaza cu Audi, BMW si Mercedes utilizeaza o arhitectura cu tractiune spate, insa acest lucru nu inseamna ca sistemul AWD nu se va regasi in peisaj.

Genesis GV70

In ceea ce priveste departamentul estetic, respectiva creatie se remarca printr-un design extrem de familiar, cu blocuri optice duble, o grila frontala a la Superman si, nu in ultimul rand, jante din aliaj de pana la 21 de inch.

Plansa de bord cu aspect minimalist si cele trei display-uri de inalta rezolutie pe care aceasta le gazduieste, specifice instrumentelor cu afisaj digital, sistemului de infotainment de ultima ora, dar si climatizarii cu reglare automata a temperaturii, se numara, in schimb, printre principalele atractii ale meniului interior. Alaturi de o gama variata de piele fina, accente metalice, comenzi tactile si, totodata, diferite dotari, plus echipamente pentru o calatorie confortabila si luxoasa; intr-un cuvant, memorabila.

Gama de motorizari ramane un mister, insa mult anticipatul Genesis GV70 ar putea imprumuta optiunile proaspat (re)lansatului G70, cu patru sau sase cilindri, pe benzina si motorina, sinonime cu pana la 373 de cai putere.

Genesis GV70

Genesis GV70

Genesis GV70

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Genesis GV70
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 29 Octombrie 2020