Daca nu vrei s-auzi de nemti, asta-i masina ta. Are motor de 2.0 litri si 404 CP, scaune cu masaj si sistem audio cu 17 boxe

Daca nu vrei s-auzi de nemti, asta-i masina ta. Are motor de 2.0 litri si 404 CP, scaune cu masaj si sistem audio cu 17 boxe
  • Daca nu vrei s-auzi de nemti, asta-i masina ta
  • Are motor de 2.0 litri si 404 CP, scaune cu masaj si sistem audio cu 17 boxe
Distribuie pe Facebook

Seria vestilor bune continua, mai mult sau mai putin surprinzator, de la caz la caz, cu avansatele faruri Pixel LED. Plus instalatie de climatizare cu reglare automata, pe patru zone, a temperaturii.

Dezvelita intregii planete acum mai bine de trei ani si jumatate, inca din prima parte a toamnei lui 2019, cea mai recenta iteratie a exclusivistului produs oferit de compania Jaguar sub numele de F-Pace isi intampina - zilele acestea, cumparatorii in nenumarate versiuni si configuratii. Printre multiplele optiuni puse de britanici la dispozitia clientilor cu dare de mana se regaseste, mai nou, si o varianta disponibila sub indicativul 90th Anniversary Edition, SUVul mentionat si anterior celebrand - cu stil, 90 de ani de inovatie Jaguar.

Jaguar F-Pace 90th Anniversary Edition

Jaguar F-Pace 90th Anniversary Edition

Jaguar F-Pace 90th Anniversary Edition

Comercializata la preturi incepand de la suma de 65.800 de euro, respectiva creatie se lauda cu o gama variata de motorizari electrificate - in patru ori sase cilindri, lista atractiilor principale culminand cu sistemul de propulsie plug-in hybrid caracteristic modelului F-Pace P400e. Compusa dintr-o motorizare cu capacitatea de 2.0 litri - pe benzina, plus o unitate electrica alimentata de un acumulator litiu-ion sinonim cu o autonomie de pana la 64 de kilometri, solutia cu pricina se traduce printr-un total de 404 CP, de unde si un sprint de la zero la 100 de kilometri pe ora, cu acceleratia la podea, in nici mai mult, nici mai putin de 5.3 secunde.

De asemenea, acelasi incredibil Jaguar F-Pace P400e 90th Anniversary Edition se va mai putea lauda si cu o viteza de top de 240 de kilometri pe ora - fisa cu specificatii de ordin tehnic culminand, intr-un final, cu un consum mediu de carburant de circa 1.8 litri la 100 de kilometri. In ceea ce priveste dotarile si - totodata, echipamentele pregatite, ei bine, de la orizont nu lipsesc nici avansatele faruri Pixel LED, jantele cu diametrul de pana la 21 de inch, confectionate din aliaj usor, ori geamurile cu tenta fumurie, daca mai trebuia cumva precizat.

Exclusivista creatie cu motor de 2.0 litri si 404 CP pluseaza cu instrumente de bord digitale si configurabile, scaune actionate electric - cu functii de incalzire, ventilatie, masaj, o tapiterie realizata din piele perforata. Elementelor si detaliilor mentionate anterior li se alatura un sistem audio de inalta fidelitate, acompaniat de un total de 17 difuzoare, marca Meridian, o instalatie de climatizare cu reglare automata - pe patru zone, a temperaturii, un display tactil insotit de diagonala de 11.4 inch, statie pentru incarcare wireless a telefoanelor mobile, volan sport multifunctional, in trei spite, camera video pentru mersul in marsarier.

Jaguar F-Pace 90th Anniversary Edition

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (8) Poze Jaguar F-Pace 90th Anniversary Edition
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 20 Mai 2024