Daca nu vrei s-auzi de nemti, asta-i masina ta. Are motor de 557 de cai, scaune ventilate si display central de 17.7 inch

Daca nu vrei s-auzi de nemti, asta-i masina ta. Are motor de 557 de cai, scaune ventilate si display central de 17.7 inch
  • Daca nu vrei s-auzi de nemti, asta-i masina ta
  • Are motor de 557 de cai, scaune ventilate si display central de 17.7 inch
Distribuie pe Facebook

Lista atractiilor principale cuprinde inclusiv faruri Full-LED. Plus hayon cu actionare electrica, jante pe 22", bancheta cu incalzire si instrumente de bord digitale.

Ultima jumatate a verii marcheaza debutul unui nou automobil cu propulsie suta la suta electrica, compania Chevrolet publicand - vineri, primele informatii si fotografii ale modelului Blazer EV. Asamblat pe platforma Ultium a Grupului General Motors - conform unui comunicat de presa, respectivul vehicul va fi disponibil la vanzare din 2023, intr-un numar impresionant de variante si configuratii, cumparatorii SUV-ului programat sa ajunga in showroom-uri la preturi incepand de la aproape 47.600 de dolari avand la dispozitie trei versiuni FWD, trei arome AWD si, nu in ultimul rand, o savoare RWD.

Chevrolet Blazer EV

Chevrolet Blazer EV

Puterea maxima nu reprezinta - din pacate - decat un mare mister, exceptie facand optiunea de top SS, despre care producatorul american a tinut sa mentioneze ca isi va intampina clientii alaturi de o herghelie compusa din 557 de cai. De unde si un 0 - 96 de kilometri pe ora intr-un timp mai mic de patru secunde, anunta conducerea marcii de peste Ocean.

O alta necunoscuta uriasa consta in capacitatea bateriei, oficialii constructorului cu sediul in orasul Detroit precizand, in schimb, ca noul Chevrolet Blazer EV va putea fi alimentat la statii de pana la 190 kW - zece minute la incarcat echivaland, in diferite situatii, cu o distanta de 125 de kilometri. Cu plinul facut, respectivul autoturism isi propune sa ofere o autonomie de maxim 515 kilometri - suficient pentru ca soferul si pasagerii sa se familiarizeze cu dotarile de lux de la bord, precum faruri Full-LED, scaune ventilate, volan si bancheta incalzite, ceasuri de bord digitale, ecran central de 17.7 inch.

Chevrolet Blazer EV

Chevrolet Blazer EV

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (40) Poze Chevrolet Blazer EV
mai multe