Daca nu vrei s-auzi de nemti, asta-i masina ta. Are scaune ventilate si instalatie audio Bose

Daca nu vrei s-auzi de nemti, asta-i masina ta. Are scaune ventilate si instalatie audio Bose
  • Daca nu vrei s-auzi de nemti, asta-i masina ta
  • Are scaune ventilate si instalatie audio Bose
Distribuie pe Facebook

Seria vestilor bune continua - mai mult sau mai putin surprinzator, cu o caroserie in doua culori. Plus un sistem de propulsie compus din doua motoare electrice si 290 de cai.

Prima parte a toamnei curente marcheaza debutul unui nou Chevrolet cu propulsie suta la suta electrica, celebra companie americana prezentand in cursul zilei de azi noul Equinox EV - un SUV de clasa compacta, proiectat pentru a concura impotriva unor produse precum Volkswagen ID.4. Programat sa isi faca aparitia pe strazi si in showroom-uri, la vanzare, pe parcursul anului 2023, respectivul model se remarca, la nivelul departamentului exterior, in special prin designul futurist al partii frontale - acolo unde atractia principala consta in luminile de zi unite cu o banda iluminata.

Chevrolet Equinox EV

Chevrolet Equinox EV

Insotita de o nota de plata ce ar trebui sa porneasca - potrivit unui comunicat oferit presei, de la suma de 30.000 de dolari, respectiva reteta cuprinde inclusiv faruri cu LED, un plafon contrastant si jante cu diametrul de pana la 21 de inch. Odata ajunsi in cabina, cumparatorii vor descoperi, pare-se, si un volan cu parte inferioara plata, scaune fata cu functie de ventilatie, bancheta spate cu incalzire, un ecran central cu o diagonala de 17.7 inch, instrumente de bord digitale, climatizare automata, dar si instalatie audio de la Bose.

Construita pe platforma Ultium a Grupului GM, prima generatie a gamei cunoscute sub numele de Chevrolet Equinox EV va fi disponibila atat intr-o versiune cu numai un singur motor si o putere maxima de ~210 CP, cat si intr-o varianta acompaniata de doua motoare, cu 290 CP pe ambele punti. Din pacate, performantele nu raman - pentru moment, decat un mare mister si o necunoscuta uriasa, oficialii americani limitandu-se la a dezvalui ca autonomia totala variaza intre 402 si 482 de kilometri, pe cand zece minute petrecute la o statie rapida sunt sinonime cu 112 kilometri.

Chevrolet Equinox EV

Chevrolet Equinox EV

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (26) Poze Chevrolet Equinox EV
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 12 Septembrie 2022