Daca zvonurile se adeveresc, BMW va ucide competitia. Bavarezii lucreaza, aparent, la un M5 cu 1000 CP sub capota!

Daca zvonurile se adeveresc, BMW va ucide competitia. Bavarezii lucreaza, aparent, la un M5 cu 1000 CP sub capota!
  • Urmatoarea generatie a super-sedanului BMW M5 va fi lansata pe piata in cursul anului 2024
  • Aceasta se va vinde in doua configuratii de top, dintre care una cu 750 CP dintr-un sistem de propulsie hibrid
  • Varianta de top va fi complet electrica si va oferi trei motoare cu 1.000 de cai putere in total
Distribuie pe Facebook

Premiera mondiala a super-sedanului cu performante de hypercar nu va avea insa loc mai devreme de anul 2024, potrivit surselor familiarizate cu proiectul.

Lansata pe piata in urma cu aproximativ trei ani, cea mai recenta generatie a legendarului BMW M5 se pregateste de un binemeritat facelift. Nu aceasta este insa stirea care conteaza cu adevarat atunci cand vine vorba despre super-sedanul din Munchen.

Daca este sa dam crezare unui material publicat de revista Car din Marea Britanie, ei bine... urmatorul model se anunta multa mai interesant, din absolut toate punctele de vedere.

Programata sa debuteze in cursul anului 2024, viitoarea generatie de BMW M5 va fi disponibila la vanzare in doua configuratii diferite. Prima dintre acestea va oferi 750 CP dintr-un sistem hibrid, ce combina un benzinar V8 cu unul sau mai multe motoare electrice.

Cea de-a doua, in schimb, va miza exclusiv pe un pachet de baterii, cu capacitatea de 135 kWh, care va alimenta trei propulsoare menite sa livreze, impreuna, putin peste 1.000 de cai putere.

Asa se face ca, in aceasta configuratie, urmatoarea generatie a super-sedanului BMW M5 va reusi sa rezolve ecuatia 0 - 100 km/h in doar 2.9 secunde. Seria vestilor bune va continua cu o autonomie totala de 700 de kilometri, potrivit revistei Car din Marea Britanie.

BMW M5 Competition - Galerie FotoCea mai recenta generatie a super-sedanului BMW M5 a fost lansata pe piata in cursul anului 2017.

BMW M5 Competition - Galerie FotoAceasta gazduieste in compartimentul motor un benzinar cu opt cilindri in V si doua turbine, ce scoate pana la 625 de cai putere dintr-o capacitate de 4.4 litri.

BMW M5 Competition - Galerie FotoUn sistem de tractiune integrala este oferit pentru prima oara in standard, astfel ca sprintul de la 0 la 100 km/h dureaza mai putin de 3.5 secunde.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (150) Poze BMW M5 Competition - Galerie Foto
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 2 Iunie 2020