Dacia anunta lansarea unei noi masini. Prima fotografie oficiala a fost publicata chiar acum

Dacia anunta lansarea unei noi masini. Prima fotografie oficiala a fost publicata chiar acum
  • Dacia anunta lansarea unei noi masini
  • Prima fotografie oficiala a fost publicata chiar acum
Distribuie pe Facebook

Sub capota, propulsia va fi asigurata de un sistem suta la suta electric. Potrivit ultimelor ultimelor informatii si detalii pe surse.

Introdusa cu mare fast si tam-tam acum mai bine de trei ani - inca de la finalul toamnei lui 2020, cea dintai generatie a modelului Dacia Spring va primi, in curand, un binemeritat facelift. Anticipata de o prima imagine oficiala - care ascunde, cu un succes remarcabil, noutatile specifice caroseriei, versiunea imbunatatita...

... a controversatei electrice este asteptata sa isi intampine potentialii cumparatori - pe langa, in teorie, diferitele optiuni proaspete la nivel de nuante exterioare si jante flexwheel, alaturi de un motor mai puternic, cu peste 65 de cai. Conform ultimelor zvonuri si speculatii, clientii se vor bucura si de o baterie mai mare - acumulatorul actual avand o capacitate de 26.8 kWh, pentru o autonomie superioara.

Nota de plata a noii Dacia Spring nu reprezinta, la momentul actual, decat un mare mister si o necunoscuta uriasa - insa pachetul caracteristic variantei imbunatatite a popularului vehicul de oras ar putea cuprinde inclusiv o instalatie de climatizare cu reglare automata a temperaturii. Si - nu in ultimul rand, scaune incalzite.

Dacia Spring Facelift - Prima poza

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 20 Februarie 2024