De-afara zici ca-i originala, dar inauntru se schimba totul. Noua masina are un design retro la exterior si incarcare wireless a telefonului mobil la interior

De-afara zici ca-i originala, dar inauntru se schimba totul. Noua masina are un design retro la exterior si incarcare wireless a telefonului mobil la interior
  • De-afara zici ca-i originala, dar inauntru se schimba totul
  • Noua masina are un design retro la exterior si incarcare wireless a telefonului mobil la interior
Distribuie pe Facebook

Seria vestilor bune continua cu motorizarea de sub capota - un benzinar aspirat in sase cilindri, de 3.8 litri si pana la 340 de cai.

O companie auto din regiunea britanica Gloucestershire lucreaza zilele acestea, din greu, la crearea unei variante moderne a legendarului Jaguar XK120. Botezata - mai mult sau mai putin sugestiv - XK European, respectiva versiune are intotdeauna la baza un Jaguar XK120 cu plafon fix, impresionanta masina bucurandu-se, dupa un proces de restaurare si imbunatatire ce se intinde pe parcursul a circa 5.000 de ore de munca, si de o noua caroserie din aluminiu.

Jaguar XK European

Jaguar XK European

Pusa la punct de Paul Howse - una dintre personalitatile implicate, in mod direct, in creionarea legendarului McLaren P1, reteta de la exteriorul spectaculosului proiect de la Thornley Kelham cuprinde inclusiv o linie mai joasa a plafonului mentionat si anterior, in randurile de mai sus, plus faruri cu LED si jante pe 16 inch.

In cabina - de cealalta parte a portierelor - fabuloasa creatie prezentata publicului larg sub denumirea de XK European se bucura, dupa cum precizam si la inceputul acestui material, si de incarcare wireless a telefonului mobil. Specialistii companiei auto din regiunea britanica Gloucestershire au mai pregatit si o tapiterie din piele Connolly, insertii de Alcantara si aluminiu, geamuri cu actionare electrica, instalatie audio conexiune Bluetooth, climatizare automata etc.

Sub capota, cumparatorii masinii de la Thornley Kelham se vor bucura de serviciile unei variante modificate a motorizarii originale - cu sase cilindri si o capacitate de 3.8 litri, respectiva versiune oferind pana la 340 de cai, astfel explicandu-se si noile amortizoare de la Bilstein, arcurile de la Eibach sau discurile ventilate.

Jaguar XK European

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Jaguar XK European
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 3 Mai 2022